Címlap » Ajánlatok

Twinset Üzlet nyílt a Repülőtéren

Az új üzlet a 2A terminálon található, pár lépésre a SkyCourt központi utascsarnoktól. Nézzetek be utazás előtt és csodáljátok meg a Simona Barbieri divattervező által megalkotott fürdőruha, bikini- és nyári ruha kollekciókat, kiegészítőket és cipőket, valamint az egyedi fehérneműket.

A TWINSET márkát 1987-ben alapította Simona Barbieri és Tiziano Sgarbi, Carpi városában. A brand különlegessége abban rejlik, hogy előre összeállított szettekben gondolkozik, aminek köszönhetően úgy képes tetőtől-talpig felöltöztetni a nőket, hogy mindegyikük megtalálja a saját és utánozhatatlan stílusát egy-egy garnitúrán belül, megkönnyítve ezzel és maximálisan sikeressé téve a vásárlási folyamatot - legyen szó bármilyen alkalomról.

Sgarbi úgy fogalmazott egyszer, hogy brand-jük „viharos körülmények között született”. Carpi, és egyben vállalkozásuk is a 90-es évek kötöttáru kereskedésének központjává vált, azonban a legnagyobb német partnerük likviditási nehézsége kis híján a vesztüket okozta. Ekkor döntöttek úgy, hogy önálló brand-ként folytatják tovább. Igazi itáliai történet az övék, ahol adott két - egymást ideálisan kiegészítő - ember, akik később az életben is egy párt alkotnak; egy hosszú évek munkájával hazai és nemzetközi sikereket elérő vállalat, és persze a titkos összetevő: az a fajta magabiztos optimizmus, ami az olaszok teljes gondolkodásmódját áthatja. Mindez a fiatal tervezők lendületével és kreativitásával párosítva tökéletes elegyet alkotott.

A kollekciók célközönsége a kifinomult, magabiztos eleganciával rendelkező nő, aki a romantikus rátéteket (tüll, flitter, hímzés) a feltűnő lenyomatokkal és merészebb anyagokkal, akár farmerrel, bőrrel vagy épp műszaki textíliákkal párosítva képes játszani a nőiességével.

A TWINSET üzletek koncepciója a márka egyedülálló identitásának hangsúlyozása mellett, hogy az üzletbe lépő vásárló minden ott töltött perce kellemes hangulatban teljen, ezt a célt szolgálja a letisztult dizájn is.

Az első TWINSET fémjelzésű üzletek 2000-ben nyíltak Reggio Emilia városában és Modenában, melyek a vállalat központjához közel találhatóak. 2010 után a leghíresebb olasz városokban (Milánó, Firenze, Róma és Torino) folytatódott a terjeszkedés az új koncepció szellemében, majd 2013-tól minden évben újabb és újabb helyszínek következtek, már szerte a világon. Jelenleg Olaszországban több mint húsz, külföldön pedig több mint negyven üzlettel rendelkeznek. A kötöttáru mellett szép lassan megjelentek a kiegészítők, a fehérnemű és a strandruházat, amit legutóbb egy különleges Jeans kollekció követett.


 P Foglaljon online és
parkoljon olcsóbban!
Terminál:
Behajtás:
Kihajtás:
Akciós kód:
 TOVÁBB Visszatérő vásárló
Foglalások kezelése

Heinemann Duty Free Pre-order