Címlap » aktualis nyeremenyjatek » airbaltic riga

Fedezzétek fel Rigát az airBaltic légitársasággal!

Játsszatok velünk nyereményjátékunkon és nyerjétek meg az airBaltic ajándékcsomagját, amelyben airBaltic tollat, jegyzetfüzetet, repülőgép formájú pendrive-ot, kézi poggyászmérleget és hordozható töltőt találtok!

Az airBaltic hibrid légitársaságként a fapadosokhoz hasonló modellt, de ugyanakkor a klasszikusokra jellemző minőségi szolgáltatást nyújtó regionális légitársaság.
A nyári időszakban hetente 4 járattal üzemel Budapest és Riga között, csatlakozást biztosít Tallinba, Vilniusba, Helsinkibe vagy akár Szentpétervárra.

A Budapest – Riga közvetlen útvonalat Bombardier Q400Next Gen géptípussal repüli, business és turistaosztály egyaránt foglalható az összesen 76 üléses gépen.
A lett főváros, Riga – lévén egykori Hanza város - mindenképpen megér egy hosszú hétvégi látogatást. Gyönyörű óvárosa az Unesco Világörökségi listáján is szerepel, változatos, sok évszázados építészetével és számos kulturális programjával az egyik leginkább ajánlható, biztonságos úti cél.

Játék időtartama: 2017. július 9. - július 11. 23:59
Sorsolás időpontja: 2017. július 12. 14:00

Dokumentumok

A Baltikumba, és tovább

A Baltikumba, és tovább

Szecessziós épületek, izgalmas gasztronómia és képeslapra illő városok várják mindazokat, akik a világ legpontosabb légitársaságának számító airBaltic-kal Rigába repülnek. Ráadásul ennél jobb kiindulópont nem is lehetne a Baltikum felfedezésére, ha valaki Tallinn, Vilnius Szentpétervár, vagy épp Palanga felé venné az irányt. Tovább »