Brüsszelbe a Brussels Airlines légitársasággal!

Jártatok már Brüsszelben? Válaszoljatok kérdéseinkre és most 2 főre szóló retúr repülőjegyet nyerhettek a Brussels Airlines járatára!

Igazán megéri velünk játszani, hiszen a Brussels Airlines járatával Brüsszel Zaventem nemzetközi repülőtérre repülhettek! „Európa fővárosa”, Brüsszel önmagában is rengeteg látnivalót és érdekességet kínál, de nem kaphatunk igazi képet flamandföldről, ha nem látogatjuk meg az egyórányira található középkori díszlet szépségű Bruges (Brugge) vagy észak Firenzéjének nevezett Gent városát. Sör, csokoládé, waffel, Hupikék Törpikék és látnivalók végtelen sora. Ilyen egy tavaszi, hosszú hétvége Brüsszelben.

Tudtátok, hogy a Brussels Airlines, a Brussels Airport, a Brüsszeli vasúttársaság és számos turisztikai hivatal és attrakció együttműködéseként létezik egy olyan bérlet (Hi Belgium Pass), melynek megvásárlásával 149 EUR-ért utazhattok a Brussels Airlines légitársasággal Brüsszelbe, Belgiumban korlátlanul használhatjátok a vonatokat, és 2 belga város kiválasztásával (a résztvevő városok: Brüsszel, Brugges, Antwerpen, Liège, Gent, Mechelen és Leuven), az ottani attrakciókat és múzeumokat is ingyenesen nézhetitek meg?

A nyereményjáték időszaka: 2017. május 4-8. 23:59
A sorsolás időpontja: 2017. május 9. 14 óra

Dokumentumok

Hi Belgium Pass: A Hi Belgium bérlet Belgiumot népszerűsíti Európa-szerte

Hi Belgium Pass: A Hi Belgium bérlet Belgiumot népszerűsíti Európa-szerte

A Brussels Airlines, a brüsszeli repülőtér, a belga vasúttársaság, valamint több belga turisztikai iroda és turista-látványosságok üzemeltetői fogtak össze annak érdekében, hogy létrehozzanak egy különleges terméket, amely Európa-szerte népszerűsíti Belgiumot. A Hi Belgium bérlettel könnyen elérhetővé válnak Belgium csodái a turisták részére, hiszen mindössze 149 euróért retúr repülőjegyet kaphatnak Brüsszelbe, és a belga városok közötti vonalakon korlátlan, ingyenes vasútjegyeket is, az ingyenes múzeumi belépők mellett. Tovább »