Címlap » aktualis nyeremenyjatek » klm_amszterdam

Utazzatok KLM-mel Amszterdamba!

Ki ne ismerné a holland királyi légitársaságot? Válaszoljatok kérdéseinkre és nyerjetek egy 2 főre szóló retúr repülőjegyet Amszterdamba a KLM járatára!

A nyereményjáték időszaka: 2017. április 6-10. 23:59
Sorsolás: 2017. április 11. 14:00


Tudtátok, hogy
- a KLM légitársaságot 1919. október 7-én alapították?
- Március 27-től, vagyis a nyári menetrend bevezetésétől pedig már naponta négyszer közlekedik a KLM Budapest és Amszterdam között. A járatbővítés elsődleges célja az utasok kényelmének biztosítása és számos úti cél kényelmesebb csatlakozási idővel, gyorsabban elérhető. Például Montrealba, Mexikóba, vagy Pekingbe utazóknak öt-hat órával kevesebbet kell várniuk a csatlakozásra a Schiphol repülőtéren?
- a KLM 2015 novemberétől folyamatosan bővíti flottáját Dreamliner gépekkel. Ennek a típusnak a szén-dioxid kibocsátása 20 százalékkal alacsonyabb az átlagosnál. Legfontosabb fejlesztései közé az újonnan felszerelt kabinok tartoznak. A World Business Class ülései már teljesen vízszintes helyzetbe, gyakorlatilag ággyá alakíthatóak, de a turista osztály is kényelmesebbé vált, 40 százalékkal hátrébb lehet dönteni az üléseket?

Játsszatok velünk és legyetek Ti a szerencsések, akik elrepülhetek KLM-mel Amszterdamba!

Dokumentumok

Amszterdam - ahol buliba torkollik a kerekes tulipánvadászat!

Amszterdam - ahol buliba torkollik a kerekes tulipánvadászat!

Utánozhatatlan bulik, fergeteges szabad hangulat, gyönyörű virágözön, street food és kerekezés minden mennyiségben! – Ez Amszterdam, ami tényleg felébreszt a téli álmodból! Tovább »