Szöul a LOT lengyel légitársasággal - távol, s mégis közel!

Játsszatok velünk LOT Dreamliner makettért!

Nyereményjátékot indítunk a Budapest Airport Facebook oldalán november 7-én és 8-án: négy kérdés megválaszolásával LOT ajándékcsomagot nyerhettek, benne egy Dreamliner makettel!

A nyereményjáték időtartama: 2016. november 7. 11:00 - november 8. 23:59
A soroslás időpontja: 2016. november 9. 14:00

A LOT Polish Airlines Lengyelország nemzeti légitársasága, varsói központtal. Tudtátok, hogy a LOT egyik a világ legrégebb óta működő légitársaságai közül? 1929-ben alapították a légitársaságot, és még ma is üzemel!

A LOT legújabb hosszú távú járatának köszönhetően a magyar utasok számára is gyorsabban elérhetővé válik Szöul városa Budapestről, heti háromszor Varsóból a lengyel nemzeti légitársaság, a LOT. Az átszállási idő pedig csupán 40 perc! A szöuli útvonalon is a LOT modern Boeing 787-es típusú Dreamliner repülőgépeinek kényelmét élvezhetjük, melyből jelenleg 6db található meg a légitársaság flottájában.

Szöul a Koreai Köztársaság fővárosa és az ázsiai országok egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. 2012-ben a világvárosok listáján a nyolcadik helyet foglalta el, a világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja. 1988-ban itt tartották a nyári olimpiai játékokat. Szöulban számos rendezvényt szerveznek, fesztiválokat és különleges bemutatókat is. Korea ezenkívül a fagyi hazájá is!

Dokumentumok

 lot_nyeremenyjatek_szabalyzat.pdf (242.88 KB byte)