Címlap » aktualis nyeremenyjatek » ryanair_nurnberg

Nürnbergbe Ryanairrel - bármelyik nap!

Játsszatok velünk és nyerjetek 2 főre szóló retúr repülőjegyet Nürnbergbe a Ryanair járatával!


2016. november 1-jén nyitotta meg új bázisát a Ryanair Nürnbergben, ahonnan Boeing 737-800-as repülőgépekkel naponta lehet utazni Nürnberg és Budapest között. Így már összesen 22-re nőtt a desztinációk száma, amelyek a Ryanair járataival elérhetőek Budapestről.

Nurnberg
Nürnberg nagyváros Németországban, München után Bajorország második legnépesebb városa. A régió egyik legfontosabb gazdasági és kulturális központja. Nevezetességei közé tartozik például a Schöner Brunnen (szép kút), Albrecht Dürer háza, a Kaiserburg és a Lorenzer Platz.

Ha szivesen felfedeznétek Nürnberget, itt a lehetőség!
Játékunkban 4 nap, 4 kérdést teszünk fel a Budapest Airport Facebook oldalán, melynek helyes megválaszolásával 2 főre szóló Ryanair repülőjegyeket nyerhettek Budapest-Nürnberg útvonalra.

A nyereményjáték időtartama: 2016. november 17 - 2016. november 21. 23:59
A sorsolás időpontja: 2016. november 22. 14:00

Dokumentumok

2016. november 25. és december 24. között ismét csábítóan hat a mézeskalács, a forralt bor és a sült virsli illata a nürnbergi karácsonyi vásáron, a Christkindlesmarkt-on.

A kulináris finomságok mellett a fabódékban hagyományos vásári portékát is találunk, mint például kézzel készített karácsonyi díszeket, aszaltgyümölcs emberkéket vagy akár a helyi „Rauschgold“ angyalokat. Sétáljon az ünnepi díszben pompázó utcácskákon a bódék között, élvezze a kulináris különlegességeket, amelyekről Nürnberg oly híres és hagyja magát elvarázsolni az egyedi, összetéveszthetetlen hangulat által.