Címlap » aktualis nyeremenyjatek » TAP_Lisszabon

Lisszabonba repít a TAP légitársaság!

Játsszatok velünk és most egy két főre szóló retúr repülőjegyet nyerhettek a TAP légitársaság járatára Lisszabonba!

Tudtátok, hogy a TAP nagyon kedvező átszállási lehetőségeket biztosít Lisszabonból például 9 brazil város felé, de könnyen elérhető az egzotikus, természeti szépségekben gazdag Azori-szigetek és Madeira is?
TAP

Lisszabonba a repülőút mindössze három és fél óra, ráadásul ez a rövid idő is kellemes kikapcsolódást jelent: a TAP Portugal meleg ételkínálattal és finom portugál borokkal kedveskedik utasainak, mindezt plusz költségek nélkül. Ezeket a fedélzeti szolgáltatásokat ugyanis a repülőjegy ára tartalmazza, ami ezen felül magába foglal összesen 23 kilónyi feladott poggyászt is.

Ha kedvet kaptatok egy utazáshoz, válaszoljatok 4 napon keresztül kérdéseinkre, melyet Facebook oldalunkon hirdetünk meg és nyerjétek meg fődíjunkat, egy két fő részére szóló retúr TAP repülőjegyet Lisszabonba!

Promóciós időszak: 2017. április 16-20.
Sorsolás: 2017. április 21. 14:00

Dokumentumok

6 érdekesség, amit nem tudtál Lisszabonról

Júliustól a TAP Portugal légitársasággal is eljuthatunk Lisszabonba, amely az egyik legcsodásabb és egyben legszenvedélyesebb európai főváros. Ha pedig valaki további egzotikus izgalmakra vágyik, akkor innen átszállással repülhet Dél-Amerikába, különösen a brazil desztinációk menetrendje kényelmes. Tovább »