Címlap » Blog

Ne hagyja, hogy véget érjen a nyár! A Lufthansa elrepíti a legszebb nyaraló desztinácókra

2016 őszétől a Lufthansa újra indítja járatait napfényes célállomásaira: Tampa, Panama, Cancún, Malé, Mauritius Nairobi és San José is közvetlenül elérhető lesz Frankfurtból. A nyaraló desztinációk kényelmes utazási lehetőséget nyújtanak a szabadidős utazóknak. Mind a hét célállomást Frankfurtból lehet majd elérni átszállás nélkül, 298 üléssel, Business, Premium Economy és Economy osztályokkal felszerelt Airbus A340-300 gépek fedélzetén. Az utasok a már megszokott Lufthansa minőséget és kényelmet élvezhetik három osztályon, kipróbálhatják az extra modern egyéni fedélzeti szórakoztatórendszert és használhatják a széles sávú internet kapcsolatot, melyet a FlyNet Wifi hotspot csatlakozás biztosít.

San José – üzlet a Szilícium völgy szívében, nyaralás Kaliforniában
2016. július 1-től a Lufthansa heti 5x repül Frankfurtból közvetlenül San Joséba. Az új napfényes desztináció nemcsak az üzleti utasok körében népszerű: a Szilícium-völgy szívében megtapasztalhatja a régi és új világok közötti lenyűgöző kontrasztot és kirándulhat Kalifornia legizgalmasabb tájain pl. a Yosemite Nemzeti Parkban vagy a Tahoe tónál.


Töltődjön fel napfénnyel Tampában
A Napfényes Florida kedvenc célállomása, Tampa egész évben heti 5 járattal elérhető Frankfurtból. Véget nem érő nyár a Tampa-öböl szívében, ahol tökéletesen keveredik a latin és a nyugati kultúra és rengeteg aktív és passzív időtöltési lehetőség várja az odalátogatókat.


Panama – a Karib-tenger és Csendes-óceán között
2016. március 2-től kezdve heti 5 járattal érhető el Panama, az egyetlen hely, ahol a nap a Csendes-óceánon kel fel és az Atlanti-óceánon nyugszik. Ússzon egy napon mindkét óceánban és fedezze fel az ország természeti szépségeit.

Cancún – a fényűző mexikói pompa
2016. november 1-től hetente két járat köti össze Frankfurtot és Cancúnt a nyüzsgő buli várost, a rejtélyes maya civilizáció otthonát, ahol a tengerpartokon hófehér a homok és türkiz a víz, a múzeumok a víz alatt vannak és a tequila állami védelem alatt áll.

Malé – paradicsom az Indiai óceánon
2016. november 2-től heti két járat Frankfurtból Malé-ba, a világ legkisebb fővárosába, az ezer sziget és korallházak otthonába. Malé a legnépszerűbb nászutas desztináció a világon, tele vízi sport lehetőségekkel és bámulatba ejtő, gyönyörű tengerpartokkal.

Nairobi- az Oroszlánkirály hazája
2016. szeptember 16-tól heti 4 járat Kenya fővárosába. A multikulturális metropolisz örömmel fogadja az állatimádókat, a természetrajongókat és a kalandra vágyó utazókat egyaránt. A város ideális kiindulópontja az izgalmas szafari túráknak, megcsodálhatják Afrika lenyűgöző vadvilágát a Nairobi Nemzeti Parkban.


Mauritius – a vízesések mennyországa

2016. október 30-tól heti két járat köti össze Frankfurtot Mauritiusszal, az egzotikus paradicsomi szigettel, ahol szivárványszínű a föld és még a víz alatt is vízesések vannak. A pihenés mellet Mauritius kiváló lehetőséget nyújt a kultúra, a sport, a természet és a gasztronómia szerelmeseinek is.

További információ: http://www.lufthansa-dreamscapes.com/en


JÁTSSZATOK VELÜNK 3 db egyedi Lufthansa bőröndért!
Válaszoljatok honlapunkon feltett kérdéseinkre helyesen és nyerjetek!
A válaszokat ide várjuk: www.bud.hu/aktualis_nyeremenyjatek/lufthansa_jatek
Sorsolás időpontja: 2016.október 3. 14.00

EZ A BLOG A BUDAPEST AIRPORT HIVATALOS BLOGJA.

Naprakész információkkal, érdekességekkel, utazási információkkal várjuk olvasóinkat.

BUD Kata

BUD Kata

Kedves barátaim! Hadd mutassam be nektek repülőtéri kollégámat, BUD Pétert. Reméljük, hogy sok élvezetes pillanatot fogtok itt eltölteni velünk, mert sok izgalmas, új játékot és érdekességet fogunk megosztani.

BUD Péter

BUD Péter

Tisztelt utasok! BUD Kata és én fogunk tájékoztatni titeket a blogon és a Facebookon a repülőtérrel kapcsolatos hírekről, érdekességekről. Igyekszem majd sok képet és videót megosztani a repülőtér kalandos világáról. Ha kérdésetek, kérésetek van, nyugodtan keressétek Katát, vagy engem. Bízunk benne, hogy a blogunk sok élvezetes és örömteli pillanattal szolgál majd a légiközlekedés és az utazás iránt érdeklődőknek.