Címlap » Budapest Airport » Karrier » Állásajánlatok

Környezetvédelmi és fenntarthatósági (CSR) kommunikációs munkatárs

Elhivatott vagy a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett? Szívesen dolgoznál olyan vállalatnál, melyet nemzetközileg is elismernek ezekben a szakmai körökben? Precíz vagy és szívesen, könnyen működsz együtt másokkal? A Budapest Airport EHS igazgatósága Környezetvédelmi és fenntarthatósági (CSR) kommunikációs munkatárs pozícióba várja a jelentkezőket! Tovább »

Közlekedésfejlesztési munkatárs / EU pályázati menedzser rész vagy teljes munkaidőben!

Elhivatott vagy a közlekedésfejlesztés mellett és emellett érdekelnek innovatív, fenntartható megoldások is? Szívesen dolgoznál olyan vállalatnál, melyet nemzetközileg is elismernek szakmai körökben? Precíz vagy és szívesen, könnyen működsz együtt másokkal? Járatos vagy EU-s pályázatok adminisztrációjában? A Budapest Airport EHS igazgatósága közlekedésfejlesztési munkatárs pozícióba (rész és teljes munkaidőben is) várja a jelentkezőket! Tovább »

Beszerzési asszisztens DIÁKMUNKA

Munkakör célja:
A Budapest Airport beszerzési területének támogatása, aktív közreműködés a terület teljes munkafolyamatában árajánlatkéréstől a beszerzésig. Tovább »

Áramellátási csoportvezető helyettes

Hosszú távú munkalehetőség, komplex, felelősségteljes feladatok és előrelépési lehetőség!

Az áramellátási csoportvezető feladata a repülőtér 10kV-os és 0,4 kV-os elosztó hálózatának megbízható és hibamentes üzemeltetése, karbantartása és fejlesztése, a csoportjába tartozó mérnökök, technikusok és elektrikusok segítségével. A helyettese az ő munkáját segíti, támogatja és veszi át idővel. Tovább »

Utasbiztonsági koordinátor

Jól beszélsz angolul és szívesen használnád a nyelvtudásod? Érdekel egy nemzetközi és teljesen egyedi munkakörnyezetben végezhető pörgős munka? Kíváncsi vagy, hogy milyen komoly biztonsági előírások és szabályok mentén működik egy nemzetközi repülőtér? Jelentkezz hozzánk Utasbiztonsági koordinátornak! Tovább »

Építészmérnök pozíció

Érdekel a kivitelezés és a tervezés is? Szívesen dolgoznál egy dinamikusan fejlődő vállalatnál, különleges környezetben? Építészmérnökként most részese lehetsz a repülőtér területén zajló számos beruházási és fejlesztési projektnek! Tovább »

Elektronikai műszerész

Munkakör célja:
A repülőtér repüléssel összefüggő rendszereinek felügyelete, karbantartási és javítási munkálatainak elvégzése. Tovább »

Védelmi Ellenőr
(teljes– vagy rész munkaidős, napi 8, 6, vagy 4 órás)

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a légi- közlekedés központja Magyarországon, az utasforgalma évről évre növekszik. A BUD Security Kft. a Budapest Airport Zrt. folyamatosan bővülő leányvállalata, elsősorban biztonsági feladatokat lát el. A dinamikus fejlődéshez új munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe. Csatlakozz hozzánk Te is! Tovább »