Címlap » Budapest Airport » Karrier » Állásajánlatok

Rendezvényszervező és PR specialista

Érdekel milyen egy terminálon rendezvényeket koordinálni? Szereted a változatos, színes feladatokat? Érdekel a repülőterek világa a színfalak mögött? Kíváncsi vagy miként dolgozunk együtt légitár-saságokkal és a reptéri üzletekkel? Agilis, proaktív, energikus személyiség vagy? A Budapest Airport-nál Rendezvényszervező és PR specialista pozícióba keresünk kollégát! Tovább »

Építészmérnök pozíció a Budapest Airport-nál

Érdekel a kivitelezés és a tervezés is? Szívesen dolgoznál egy dinamikusan fejlődő vállalatnál, különleges környezetben? Építészmérnökként most részese lehetsz a repülőtér területén zajló számos beruházási és fejlesztési projektnek! Tovább »

IT Helpdesk, kliens üzemeltetési munkatárs pozíció a Budapest Airport-nál

Érdekel az informatika világa, de még nincs releváns munkatapasztalatod? Szívesen fejlődnél egy különleges nemzetközi munkakörnyezetben? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen speciális informatikai rendszerekkel és berendezésekkel dolgozunk? Ebben az esetben várjuk az IT Helpdesk pozícióra a jelentkezésedet pályakezdőként is. Tovább »

Fegyveres biztonsági őr

Munkakör célja:
A repülőtér őrzés-védelmének biztosítása. Tovább »

Szenior közbeszerzési koordinátor

Munkakör célja:
A Budapest Airport Beszerzési osztályának csapatagjaként, a közbeszerzési folyamatok felügyelete, és támogatása. A folyamathoz kapcsolódó belső tanácsadás dokumentációk elkészítése, tenderek előkészítése, értékelések készítése a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően. Munkakör célja: A Budapest Airport Beszerzési osztályának csapatagjaként, a közbeszerzési folyamatok felügyelete, és támogatása. A folyamathoz kapcsolódó belső tanácsadás dokumentációk elkészítése, tenderek előkészítése, értékelések készítése a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően. Tovább »

IT Helpdesk, kliens-üzemeltetési és adminisztrátori munkakörök

Munkakörök célja:
A Budapest Airport Zrt. IT osztályának kezelésében lévő IT infrastruktúrához az 1. szintű (IT Helpdesk) vagy 2. szintű (kliens-üzemeltetési munkakör, adminisztrátori munkakör) támogatási szolgáltatás biztosítása. Tovább »

Vezérléstechnikai mérnök

Munkakör célja:
A Budapest Airport Műszaki Irányító Központja által felügyelt vezérlő és távfelügyeleti rendszerek üzemeltetésének, tervezett karbantartásainak és javításainak elvégzése, irányítása; repülőtéri vezérléstechnikai projektek irányítása Tovább »

Elektronikai műszerész

Munkakör célja:
A repülőtér repüléssel összefüggő rendszereinek felügyelete, karbantartási és javítási munkálatainak elvégzése. Tovább »

Civil works project manager

The vacant position is part of a young and dynamic project team, formed to manage mainly building and infrastructure projects at Budapest International Airport. Those projects are part of a long-term strategic development activity such as railway development, logistics buildings, apron development works and roads. Tovább »

Védelmi Ellenőr
(teljes– vagy rész munkaidős, napi 8, 6, vagy 4 órás)

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a légi- közlekedés központja Magyarországon, az utasforgalma évről évre növekszik. A BUD Security Kft. a Budapest Airport Zrt. folyamatosan bővülő leányvállalata, elsősorban biztonsági feladatokat lát el. A dinamikus fejlődéshez új munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe. Csatlakozz hozzánk Te is! Tovább »