Címlap » Budapest Airport » Karrier » Állásajánlatok

HR szolgáltatási csoportvezető

Van tapasztalatod 4-6 fős HR szervezet vezetésében? Szolgáltatói attitűd jellemez és elhivatott vagy a minőségi szolgáltatások iránt? Szívesen dolgoznál nemzetközi vállalatnál, különleges környezetben? Precíz vagy és szívesen, könnyen működsz együtt másokkal? A Budapest Airport HR igazgatósága, HR szolgáltatási csoportvezető pozícióba várja a jelentkezőket! Tovább »

Fegyveres biztonsági őr

Munkakör célja:
A repülőtér őrzés-védelmének biztosítása. Tovább »

Áramellátási csoportvezető helyettes

Hosszú távú munkalehetőség, komplex, felelősségteljes feladatok és előrelépési lehetőség!

Az áramellátási csoportvezető feladata a repülőtér 10kV-os és 0,4 kV-os elosztó hálózatának megbízható és hibamentes üzemeltetése, karbantartása és fejlesztése, a csoportjába tartozó mérnökök, technikusok és elektrikusok segítségével. A helyettese az ő munkáját segíti, támogatja és veszi át idővel. Tovább »

Utasbiztonsági koordinátor

Jól beszélsz angolul és szívesen használnád a nyelvtudásod? Érdekel egy nemzetközi és teljesen egyedi munkakörnyezetben végezhető pörgős munka? Kíváncsi vagy, hogy milyen komoly biztonsági előírások és szabályok mentén működik egy nemzetközi repülőtér? Jelentkezz hozzánk Utasbiztonsági koordinátornak! Tovább »

Védelmi Ellenőr
(teljes– vagy rész munkaidős, napi 8, 6, vagy 4 órás)

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a légi- közlekedés központja Magyarországon, az utasforgalma évről évre növekszik. A BUD Security Kft. a Budapest Airport Zrt. folyamatosan bővülő leányvállalata, elsősorban biztonsági feladatokat lát el. A dinamikus fejlődéshez új munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe. Csatlakozz hozzánk Te is! Tovább »