Címlap » Budapest Airport » Karrier » Állásajánlatok

Elektromos üzemirányító

A Budapest Airport Műszaki központja Elektromos üzemirányító munkakörbe várja jövendő kollégáját, 12 órás folyamatos műszakbeosztásba. Egy összetartó csapat részként, különleges környezetben végezhető munka vár Rád, ha hozzánk jelentkezel! Tovább »

Védelmi Ellenőr
(teljes– vagy rész munkaidős, napi 8, 6, vagy 4 órás)

Szívesen dolgoznál egy változatos, pörgős, nemzetközi munkakörnyezetben? Érdekel a repülőtér vibráló, különleges világa és nem riadsz vissza az ezzel járó komoly szabályozásoktól? Szeretnél egy sokoldalú, lendületes csapat része lenni? Szeretnél felelősségteljes munkát végezni? Jelentkezz a Budapest Airport leányvállalatához, a BUD Security Kft-hez Védelmi ellenőrnek! Tovább »

Kereskedelmi utasszolgáltatási koordinátor

Érdekel a repülőtéri kereskedelmi szolgáltatások világa? Kommunikatív, dinamikus személyiség vagy, aki proaktívan áll a feladatokhoz és szívesen dolgozik önállóan? Szívesen végeznél változatos feladatokat egy sokszínű, egyedülálló munkakörnyezetben? Jelentkezz hozzánk Kereskedelmi utasszolgáltatási koordinátornak! Tovább »

Repülőtéri üzemirányító

Elkötelezett vagy a légiközlekedés iránt? Szeretnéd átlátni egy szövevényes repülőtér működését? Szívesen kommunikálsz telefonon és dolgozol informatikai rendszerekkel? Jelentkezz repülőtéri üzemirányítónak, és vedd kezedbe a repülőtér napi működtetését! Tovább »

Követeléskezelő

Ha szeretnéd az angol nyelvtudásodat napi szinten szóban és írásban egyaránt használni, szívesen látnád át a díjfizetésekkel kapcsolatos teljesen egyedi repülőtéri folyamatokat, hogy érvényesíteni tudd a cég érdekeit és önálló, határozott személyiség vagy, jelentkezz a Budapest Airport Pénzügyi központjában Követeléskezelőnek! Tovább »

Szállítói számla adminisztrátor

Ha precíz vagy, pontosan és szívesen végzel adminisztratív teendőket és erős pénzügyi affinitással rendelkezel, jelentkezz a Budapest Airport Pénzügyi központjában Szállítói számla adminisztrátor pozícióba! Tovább »

Számlázó

A Budapest Airport Pénzügyi központja Számlázó pozícióba várja a pénzügyi affinitással és szakirányú végzettséggel rendelkező jelentkezőket! Tovább »

Vevőkönyvelő

Ha szívesen dolgoznál nemzetközi munkakörnyezetben egy különleges helyszínen és rendelkezel Mérlegképes könyvelő végzettséggel, jelentkezz a Budapest Airport Pénzügyi Központjába Vevőkönyvelő pozícióba! Tovább »

Szenior stratégiai beszerző

Szeretnél egy egyedülálló cégnél, komplex beszerzési projektekért felelni? Szívesen dolgoznál különleges környezetben, változatos feladatokon? A Budapest Airport beszerzési osztályán most lehetőséged van rá, hogy elejétől a végéig menedzseld a rád bízott beszerzési projekteket, egy olyan helyen ahol eközben több mint 11 millió utas fordul meg egy évben! Tovább »

Repülőtéri speciális berendezések karbantartó

A Budapest Airport Műszaki központja Repülőtéri speciális rendszerek karbantartó pozícióba várja a jelentkezőket, lakatos végzettséggel!
Jelentkezz, ha mozgalmas terepmunkára vágysz, különleges környezetben egy összetartó csapat részeként! Tovább »

Junior stratégiai beszerző

Szeretnél egy egyedülálló cégnél, komplex beszerzési projektekért felelni? Szívesen dolgoznál különleges környezetben, változatos feladatokon? A Budapest Airport beszerzési osztályán most lehetőséged van rá, hogy elejétől a végéig menedzseld a rád bízott beszerzési projekteket, egy olyan helyen ahol eközben több mint 11 millió utas fordul meg egy évben! Tovább »

IT Helpdesk, kliens üzemeltetési munkatárs

Érdekel az informatika világa, de még nincs releváns munkatapasztalatod? Szívesen fejlődnél egy különleges nemzetközi munkakörnyezetben? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen speciális informatikai rendszerekkel és berendezésekkel dolgozunk? Ebben az esetben várjuk az IT Helpdesk pozícióra a jelentkezésedet pályakezdőként is. Tovább »

Villamosmérnök

Ha szívesen dolgoznál egy különleges, nemzetközi munkakörnyezetben, ha érdekelnek a beruházási projektek, de az üzemeltetésben is izgalmas kihívást látsz és szívesen szereznél sokrétű, értékes tapasztalatot egy összetartó csapat tagjaként, jelentkezz hozzánk Villamosmérnöknek! Tovább »

Elektrikus hibaelhárító

A Budapest Airport Műszaki központja Elektrikus munkakörbe várja jövendő kollégáját, 12 órás fo-lyamatos műszakbeosztásba. Egy összetartó csapat részként, különleges környezetben végezhető, izgalmas terepmunka vár Rád, ha hozzánk jelentkezel! Tovább »