Címlap » Budapest Airport » Karrier » Állásajánlatok

Védelmi Ellenőr
(teljes– vagy rész munkaidős, napi 8, 6, vagy 4 órás)

Szívesen dolgoznál egy változatos, pörgős, nemzetközi munkakörnyezetben? Érdekel a repülőtér vibráló, különleges világa és nem riadsz vissza az ezzel járó komoly szabályozásoktól? Szeretnél egy sokoldalú, lendületes csapat része lenni? Szeretnél felelősségteljes munkát végezni? Jelentkezz a Budapest Airport leányvállalatához, a Bud Security Kft. -hez Védelmi ellenőrnek!

Ilyenek vagyunk mi:
A Budapest Airport Magyarország legnagyobb nemzetközi repülőterét üzemelteti, mely a több mint 1500 hektáros terület és a különböző szolgáltatások fejlesztését is magába foglalja.
2015-ben az utasforgalom átlépte a 10 milliós álomhatárt, ami azt jelenti, hogy egy év alatt több ember fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mint amennyi Magyarország lakossága! A Bud Security Kft. a Budapest Airport leányvállalataként a biztonsági feladatokat lát el, ami az egyre magasabb utas szám miatt is kiemelten fontos a vállalatnak!
Ha nálunk dolgozol, aktív részese lehetsz ennek a növekedésnek egy egyedülálló helyszínen. Nyitott, nemzetközi munkahelyi légkört és sokszínű, összetartó, izgalmas csapatot találsz nálunk, ahol mindannyian elkötelezettek vagyunk a minőség és a fejlődés mellett!

Feladatok:
A Védelmi ellenőrök feladata és felelőssége, hogy biztosítsák a légiközlekedés biztonságát. Ennek érdekében a legmodernebb biztonságtechnikai berendezések segítségével ők végzik az utasok és kézipoggyászaik átvizsgálását és az utastérbe történő beengedését.

Elvárások:
• érettségi
• alapszintű szintű angol nyelvtudás
• ügyfélorientált hozzáállás
• Európai Uniós és a hazai jogszabályoknak megfelelő munkavégzés
• több műszakos, folyamatos munkarend vállalása

Amit mi nyújtunk:
• Versenyképes európai uniós szakképzettség
• Nemzetközi munkakörnyezet
• Átlátható bérstruktúra és béren kívüli juttatások
• Hosszú távú, stabil munkahely
• A munkaviszony első 6 hetében a munkavállalók képzésen vesznek részt, mely alatt már bért biztosítunk

A helyszín:
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területe a 18. kerület és Vecsés mentén húzódik, autóval a gyorsforgalmi úton vagy a 0-áson keresztül lehet a legkönnyebben eljutni hozzánk. Tömegközlekedéssel (200E busz Kőbánya-Kispestről) is könnyedén és gyorsan megközelíthető a terület. Korai munkakezdés vagy késő befejezés esetén a kisbuszokkal segítjük a be és hazajutást a budapesti, ecseri, gyáli, vecsési vagy üllői kollégáknak.

Fontos információ:

A munkaviszony első 6 hónapja munkaerőkölcsönzésen keresztül történik, fél év után kölcsönös megelégedés esetén lehetőség van átlépni BUD Security Kft. csapatába.

Fényképes önéletrajzodat bérigényed megjelölésével várjuk a hr@bud.hu címre!
Védelmi ellenőr álláshirdetés


Dokumentumok

 Védelmi ellenőr álláshirdetés (483.18 KB byte)