Címlap » Budapest Airport » Karrier » Gyakornoki program

Budapest Airport Runway gyakornoki program

Még pár éved van a diplomáig, de már érdekel a munka világa? Határozott elképzeléseid vannak a karrieredről? Szeretnél pályakezdőként előnnyel, vagyis valós munkatapasztalattal indulni?


Jelentkezz a Budapest Airport gyakornoki programjába! Célunk, hogy a nappali tagozaton tanuló, tehetséges főiskolai és egyetemi hallgatók részére lehetőséget biztosítsunk, hogy munkatapasztalatot szerezzenek nemzetközi környezetben, Kelet-Európa legjobb* repülőterén!
*A Skytrax nemzetközi légiközlekedési elemző cég független felmérései alapján.


A program lényege
Gyakornoki programunk időtartama 10 hónap, 2017. szeptember 1-től 2018. június 30-ig tart. A heti ledolgozandó munkaidő 25 óra.

Az első kéthetes orientációs időszak alatt a résztvevők átfogóan megismerik a vállalatot, együttműködést fejlesztő, csapatépítő programokon vesznek részt. A gyakorlati szakasz során aktív szerepet kapnak az adott szakterület tevékenységében.

A gyakornok munkáját szakterületi mentor segíti, aki értékeli a gyakornok munkáját. A gyakornoki munkakört betöltők is visszajelzést adnak a szervezetben gyűjtött tapasztalataikról.


A Runway gyakornoki program további előnyei
- A programban résztvevőket határozott idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk.
- A program időtartamára versenyképes jövedelmet biztosítunk.
- Kölcsönös megfelelés esetén a szerződés hosszabbítható.


Korábbi évek gyakornoki programjainak résztvevői mondták:
„A Budapest Airport gyakornoki programja előtt elképzelésem se volt, milyen lehet egyáltalán egy vállalatnál dolgozni, ráadásul egy ekkora szervezet részese lenni. Nagyon sokat fejlődtem az itt eltöltött idő alatt.”

„Nagy segítséget adott, hogy a diploma megszerzése előtt már rendelkeztem munkatapasztalattal, ráadásul a Budapest Airportnál töltött idő nagyon jó útlevél volt a későbbi munkahelyeimen.”

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy a gyakornoki program leteltével újabb szerződést ajánlottak. Több korábbi gyakornokkal lettünk később kollégák és már évek óta a repülőtéren dolgozunk.”


Részvétel feltételei:
- Főiskolai/egyetemi aktív hallgatói jogviszony nappali tagozaton,
- Minimum négy befejezett félév,
- Használható angol nyelvtudás.

Ha érdekel Runway Run gyakornoki programunk, látogass vissza oldalunkra jövő tavasszal!