Címlap » Budapest Airport » Karrier » Senior

Bemutatkozik a Budapest Airport Senior Club

Nyugdíjasok lettünk, éltük a nyugdíjasok mindennapjait, és egyszerre csak hiányozni kezdett valami. Mi is volt ez a hiányérzet? – Az a közösség és az a hely, ami a nyugdíjas létünkkel egyszerre csak megszűnt. A repülőtér, a régi kollégák és mind az, ami a hosszú, ledolgozott évtizedek után odakötött bennünket.Gondoltunk egy merészet, és felvettük a kapcsolatot a Budapest Airport Humán Igazgatóságával, és elmondtuk nekik is mindezt. Örömmel fogadtak bennünket, és szívesen támogatták az elképzeléseinket. Az összejöveteleink megrendezéséhez helyet kaptunk a repülőtéren, és ettől kezdve beindult a közösségi élet a nyugdíjasok között.

Nyugdíjasklubunk 2011. február 27-én alakult. Ekkor volt az első klubnapunk, amikor megbeszéltük, hogy a találkozásokat rendszeressé tesszük és minden hónap első hétfőjén összejövünk.

Azóta már sok közös élményben volt részünk. Kirándultunk, pikniket rendeztünk, részt vettünk a SkyCourt (Égi Udvar) tesztnapján, a Budapest Airport családi napján a Dunakeszi Repülőtéren, a Budapest Airport Karácsonyi partiján.
Értékes beszámolón tájékoztatást kaptunk a Budapest Airport jövőjéről.

Eddigi összejöveteleink jó hangulatban, teltek. Sokat beszélgetünk, sztorizgatunk, örülünk egymásnak és annak, hogy ismét együtt vagyunk.

Mi mindannyian fontosnak tartjuk, hogy nyugdíjasként is legyenek céljaink, elképzeléseink – úgy a magán, mint a közösségi életben –, és ezért tegyünk is valamit. Szükségünk van kihívásokra és arra az érzésre, hogy számítanak ránk, és akár még a szakmai véleményünkre is kíváncsiak. Éppen ezért szívesen veszünk részt a Budapest Airport mindennapjaiban a vezetőség igénye és a mi lehetőségeink szerint. Szeretnénk, ha az a több évtizedes gyakorlat és tudás, amit megszereztünk aktív éveinkben, nem heverne parlagon, és segítségére tudnánk lenni vele a Budapest Airport-nak.

Bár az idő múlik, de a lehetőségeink - ha összefogunk - még nem értek véget!

Sokan vagyunk már, és reméljük, hogy egyre többen leszünk.

Minden nyugdíjas társunk csatlakozását várjuk, és szívesen vesszük.
Aki hallja, adja át!!!

A Budapest Airport Senior Club alapítói