Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2017-05-26 12:51:33

1 éves az O’Learys Bar&Restaurant

Vadonatúj, szurkolói menü bevezetésével ünnepli első születésnapját a Magyarországon kizárólag a Budapest Airport SkyCourt részében elérhető O’Learys Bar&Restaurant sportbár. A különleges egység kiválóan illeszkedik a budapesti repülőtér étteremkoncepciójába, amelynek lényege, hogy színes kulináris élményeket nyújtson a nyaralást már a budapesti repülőtéren elkezdők számára.

Több mint húsz monitoron, hazai és külföldi csatornákon követhetik figyelemmel a világ sporteseményeit az exkluzívan a budapesti repülőtéren elérhető O’Learys Bar&Restaurant sportbárban a Budapest Airportra érkezők.
O'Learys

A sportrajongók a bostoni hangulatot idéző, a város csapatainak relikviáival feldíszített egységben szurkolhatnak kedvenceiknek, de az Észak-Amerika ihlette ételek, így például Tex-Mex specialitások és a széles sörválaszték azoknak is kellemes kulináris élményt nyújtanak, akik a SkyCourton hangolódnának az utazásra.

A bostoni hangulat átélését tovább erősíti a sportbár születésnapja alkalmából hamarosan a szurkolói menü keretében elérhető 2 fős, „Fan’s Platter” fantázianevet viselő tálja is. A tálon minden megtalálható, ami Amerikát idézi, többek között csípős és pikáns csirkeszárnyak, nachos, rántott hagymakarika közül válogathatnak a sportrajongók.
O'Learys

Az O’Learys annak a svéd, 1988-ban alapított étteremláncnak a része, amely világszerte több mint 120 éttermet működtet, többek között Svédországban, Norvégiában, vagy például az Egyesült Arab Emirátusokban. Az étterem missziója, hogy a reptér utasai megismerjék, milyen észak-amerikai atmoszférában, családias hangulatban egy sör és egy hamburger társaságában a kedvenc sportcsapatoknak drukkolni.

A Budapest Airport SkyCourtjában jelenleg 18 étterem, 4 kávézó illetve egy bár, valamint 39 üzlet áll az utazóközönség szolgálatára. A rendkívül széles kínálat fényében megéri már az utazást megelőző 2 órában a 2. Terminálra kiutazni. Felszállás előtt az utazóközönségnek lehetősége nyílik többek között olyan éttermek kínálatából válogatni, mint az olasz fogásokat kínáló Negroni, a hamisítatlan házias ételeket nyújtó Kouzina, vagy a Yum Cha ázsiai étterem. Szintén ízletes fogásokat szolgálnak fel az Upper Crust, Camden Food, Panopolis és Ne’o, fantáziadús, friss szendvicseket kínáló éttermekben is.