Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2014-12-30 10:04:29

A Budapest Airport új honlappal kedveskedik utasainak

Széleskörű piackutatást követően a Budapest Airport megújult arculatú, egyszerűbb, könnyebben használható honlappal jelentkezik a régi címen (www.bud.hu), amely lehetővé teszi, hogy látogatói gyorsabban, hatékonyabban kapják meg a kívánt tájékoztatást.

A felhasználóbarát honlapon egy helyen találhatják meg az utasok a Budapest Airportról és szolgáltatásairól szóló legfrissebb információkat. Magyar, angol és német nyelven egyaránt tájékozódhatnak, így a felhasználók saját igényeikhez igazíthatják a szolgáltatott tartalmat.
Az új honlapon az utasok repülőjegyet foglalhatnak, tájékozódhatnak a járatok aktuális indulási és érkezési idejéről, vámmentes áruk széles választékából rendelhetnek és vásárolhatnak, akciós repülőjegyek között válogathatnak, és közvetlenül kapcsolódhatnak a légitársaságok on-line becsekkolást kínáló rendszereihez. A honlap egyúttal a közösségi média népszerűségével számolva lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók megoszthassák ismerőseikkel like-jaikat a Facebookon.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója aláhúzta, „Olyan korszerű honlapot alakítottunk ki, amely további mobil- és közösségi-média alkalmazások fejlesztési platformja lehet. Új honlapunk négy fő célt valósít meg: könnyebb kezelhetőség, átláthatóbb kialakítás, többnyelvű tájékoztatás, és márkánk erősítése. Az első visszajelzések nagyon pozitívak, és a közeljövőben újabb fejlesztéseket valósítunk meg.”

Az új honlap bevezetése csak az első lépés a Budapest Airport digitális jelenlétének megújításában, hiszen nemsokára mobil-alkalmazásokkal és további többnyelvű felületekkel jelentkezik a társaság.