Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2016-05-05 09:13:56

Az „Év Vállalkozója” címet kapta a repülőtér vezérigazgatója

Címkék: Budapest Airport

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója is magas szintű elismerést kapott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől. Demján Sándor elnök javaslatára a MÜPÁ-ban rendezett ünnepségen átvehette az „Év Vállalkozója” díjat.


Az elismerést hagyományosan minden év december 5-én, a Vállalkozók Napján adják át, odaítéléséről pedig a VOSZ elnöksége dönt. A díjat nemcsak nagyvállalatok vezetői, hanem kis- és középvállalkozások irányítói is megkapják a szakterületükön végzett kiemelkedő teljesítmény elismeréseként.

Az idei évben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a VOSZ Demján Sándor elnök személyes javaslatára a Budapest Airport vezérigazgatóját az „Év Vállalkozója” díjban részesítette. A rangos elismerést – a hagyományoknak megfelelően – ünnepélyes keretek között Dr. Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter adta át a Budapest Airport vezetőjének a Művészetek Palotájában rendezett gálán. A Budapest Airport az elmúlt években nemcsak hogy átvészelte a bázis légitársaság elvesztését, a súlyos pénzügyi válság ellenére is megvalósította mintegy 330 millió eurós beruházási programját, hanem megfelelően stabilizálta pénzügyi helyzetét és az idén várhatóan rekordforgalmú évet zárhat.

Jost Lammers a díj átvételekor ezt hangsúlyozta: „Úgy gondolom, hogy a díj nem elsősorban a személyemnek, hanem a Budapest Airport valamennyi munkatársának, légitársasági- és földi partnercégeinknek szól, hiszen az eredményeket is közösen értük el. Az idei, várhatóan rekordforgalmú évben sikerült tovább erősítenünk Magyarország pozícióit a nemzetközi idegenforgalomban, hozzájárulhattunk a magyar gazdaság fejlődéséhez. Továbbra is az a célunk, hogy Budapest a régió legdinamikusabban fejlődő repülőtere legyen, korszerű, valódi utazási élményt jelentő szolgáltatásokkal.”