Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2012-06-21 15:54:17

Foci-EB a repülőtéren: tíz tévé a terminálon

Nem kevesebb, mint tíz új tévémonitort helyezett ki a Budapest Airport a labdarúgó Európa Bajnokság idejére a 2. Terminál utasforgalmi részein, hogy az érdeklődők még a beszállás előtti utolsó percekben is láthassák kedvenc csapatuk meccseit.

A tévés foci-kedvcsinálót a repülőtér és partnerei még megtoldották egy jelentős éttermi kedvezménnyel is.

„Fogyasszon el egy szelet pizzát Balotelli bomba szabadrúgása mellé!” – „Hamburgert adunk Wayne Rooney következő fejesgóljához kísérőnek!” – akár ilyen jelszavakkal is reklámozhatná legújabb, a labdarúgó Európa Bajnoksághoz kapcsolódó akcióját a Budapest Airport. Mivel a csoportmérkőzések után már szinte egész Európa focilázban ég, a repülőtér is mindent megtesz a szurkolók információ éhségének kielégítéséért. Nem kevesebb, mint tíz darab 42 collos LCD monitort helyeztek ki a már meglévő állandó tévék mellé a 2. Terminál hét éttermében és bárjában.

Az akcióban, amelyben a Caffé Ritazza, Bill Bentley Bar, a Leroy étterem, a Gundel, a Hippopotamus, a Wings Bar, a Dr. Juice, a KFC, a Ne’O, a Burger King, a Costa Coffe és a Negroni vesz részt, a vendégek hatalmas kedvezményeket is kapnak a foci mellé: egy-egy repülőtéri menün akár 1000 és 1900 forint közötti kedvezményeket kaphatnak azok, akik a foci-EB kuponját bemutatják. A kuponokat a biztonsági ellenőrzés előtt, az utasirányító munkatársaktól vehetik át az induló utasok a SkyCourt jobb- és baloldalán. A kuponos akció természetesen a július 1-i döntőig vehető igénybe.

„Ezekben a napokban szinte kielégíthetetlen a foci szurkolók vagyis az utasaink igény a friss információra, ezért növeltük meg a tévék számát a terminálon” – hangsúlyozta Alan Bork. A Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója hozzátette: -„ Ezzel a gesztussal is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az utasok igazán otthon érezhessék magukat a repülőtéren, ráadásul a kuponos akciónak köszönhetően még a pénztárcájukat sem kell különösebben megterhelniük, amíg a repülőgépükre és a gólokra várnak a SkyCourt emeletén.”