Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2017-03-22 09:58:31

Hat üzlethelyiségre hirdet pályázatot a Budapest Airport

A Budapest Airport kiskereskedelmi egységek üzemeltetőinek érdeklődését várja hamarosan induló tendere kapcsán, amely a SkyCourt és a 2A Terminál szívében kínál üzlethelyiségeket, összesen mintegy 550 négyzetméteren. A Budapest Airport kiskereskedelmi kínálatának további fejlesztése céljából több új ötéves szerződés megkötésére nyílik lehetőség a következő árucsoportok körében: magyar ajándéktárgyak és minőségi magyar élelmiszerek, divat és kiegészítők, óra-ékszer.

Tender
Fotó: A repülőtér SkyCourt terminálépülete, egyben legfontosabb kereskedelmi területe, ahol a meghirdetett üzlethelyiségek egy része található.

A pályázathoz kapcsolódó szándéknyilatkozatot (még nem a tender anyagokat) erre az e-mail címre várja a repülőtér üzemeltetője: retailtender@bud.hu. A szándéknyilatkozaton azt is fel kell tüntetni, hogy melyik kódszámú tenderre vonatkozik, ezek benyújtásának határideje 2017. április 3.
A teljes körű információt tartalmazó ajánlatkérés (tender) a beérkezett szándéknyilatkozatok vizsgálata után lesz meghirdetve.

Az elmúlt két évben kb. 23 %-kal nőtt az utasforgalom és az előrejelzések szerint továbbra is a növekedés élvonalában maradunk, így most ideális alkalom nyílik egy új kiskereskedelmi partner számára, hogy csatlakozzon a repülőtéri kínálat jól jövedelmező szegmenseihez a SkyCourtban és a 2A Terminálon, közölte Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Az idei év fantasztikus utasforgalmi eredményei bizonyosan vonzóak lesznek a piaci szereplők számára, akiket itt szeretnénk látni a repülőtéren, tette hozzá.
Tender No. No. of shops Area Location and map no. Retail category
SR1 2* 131m² Airside, departure level (28 & 29) Hungarian souvenirs
SR2 1 118m² Airside, departure level (30) Hungarian fine food
SR3 3** 249m² Airside, departure level (28, 29 & 30) Hungarian souvenirs and fine food
SR4 1 34m² Airside, departure level (46) Sunglasses, jewellery, watches, cosmetics, leather goods and/or accessories
SR5 1 67m² Airside, departure level (52) Fashion, accessories, jewellery and/or luggage.
SR6 1 197m² Airside, departure level (54) Press and books, confectionary, fashion, accessories, travel convenience

Megjegyzés:
*Az SR1 tender azt a lehetőséget jelenti, hogy összekössék a két meglévő üzlethelyiséget, hogy egy egységes új bolt jöjjön létre. (A térképen: 28 és 29)
** Az SR1 tender azt a lehetőséget jelenti, hogy összekössék a három meglévő üzlethelyiséget, hogy egy egységes új bolt jöjjön létre. (A térképen: 28, 29 és 30)


Retail map