Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2011-04-07 09:37:24

Megújul a Budapest Airport márka

A SkyCourt megnyitásával egyidőben a Budapest Airport, mint a repülőtér üzemeltetője úgy döntött, hogy ezt a minőségi ugrást a repülőtér pozícionálásában is érdemes megmutatni.

Mindez egy hosszú folyamat első lépésnek ígérkezik, amely egyebek mellett a cég újrapozícionálását, vállalati arculatának megújítását és új céges logo bevezetését is magában foglalja, ami tükrözi az elmúlt évek alatt megtett közös út eredményeit.

A közel egy éve tartó munka eredményeként, amelynek élén a Légiközlekedési Igazgatóság állt, új logot terveztettünk a Budapest Airport számára, amit most először mutatunk be a fenti képen. Az új logo bevezetését a SkyCourt megnyitásához időzítettük, ami a legjelentősebb fejlesztés a repülőtéren az elmúlt egy évtizedben. Az új Budapest Airport logoval először a SkyCourt megnyitásával kapcsolatos reklámanyagokon, plakátokon, meghívókon lehet majd találkozni. A Heti Hírek és az Intranet olvasói számára természetesen még a nyilvános “bemutató” előtt lehetőséget biztosítunk az új logo megismerésére.