Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2013-06-07 10:40:42

Nyári ékszervásár a terminálon!

Egymás után indítják nyári promócióikat és akciós árusításukat a SkyCourtban a Budapest Airport kereskedelmi partnerei. Bár az elmúlt napokban a magyar fővárosban inkább az esők és a felhőszakadások váltogatták egymást, a ferihegyi 2. Terminálra már beköszöntött a nyár, legalábbis ami az árukat és árakat illeti.

„Blue Summer Nights” – azaz mélykék nyári éjszakák. Ezen a néven indította nyár eleji promócióját a Heinemann Duty Free a SkyCourtban. A nyári promócióban már minden kapható, amire egy forró nyári éjszakán vagy egy pálmafás-homokos mediterrán tengerparton szükség lehet: a könnyű vászoncipőtől kezdve a különleges trópusi italokon át egészen a Versace napszemüvegekig - itt mindent megtalál az utazó.

Bár a legtöbb utas alig félórát tölt a terminálon az indulás előtt, járatkésés esetén sincs semmi baj, hiszen órákig lehet válogatni a márka szaküzletek idén nyári kollekcióiból. A Guess és a Calvin Klein két külön világot jelenít meg egyetlen bolton belül: a Guess 2013 tavaszi-nyári kollekciójában elsősorban az erős színek, a piros, a narancssárga, a lila és a neonzöld dominálnak, mindehhez a cég kerek és szögletes keretű napszemüvegeket kínál. A Calvin Klein éppen ellenkezőleg: a CK az idén a letisztult, egyszerű formákra, a konszolidált eleganciára helyezi a hangsúlyt. Ki gondolná, hogy a repülőtéri Calvin Klein üzletben nemcsak kiegészítőket, hanem fehérneműt is lehet kapni, itt már természetesen a színek is kellő hangsúlyt kapnak.

A FREYWILLE viszont továbbra is hozza a tőle megszokott elegánsan harmonikus, színes világot. A hölgyek szívét – és pénztárcáját is – minden bizonnyal meghódítja a legújabb Floral Symphony nevű kollekciója, amely már nevében is jól kifejezi azt a szenvedélyes és életörömöt sugárzó világot, amit a FREYWILLE megtestesít. Nem kevésbé vonzó a SkyCourt másik elegáns üzletének, a Caprice-nak az új Thomas Sabo kollekciója. A gyűrűket és karpereceket is kínáló, nőiesen érzéki kollekció az Ezeregyéjszaka varázslatos világából merít, hozzáadva egy kis szecessziós fűszerezést. Az Art Deco ihlette a tengeri csillag, a napraforgó, a katicabogár és a kígyóformájú, gazdagon díszített medálokat, amelyek bármelyik nyáresti fogadáson jól mutatnak a ruhán – és viselőjén.Egy éve kapható a SkyCourtban a Michal Negrin egyedi ékszer- és divatkollekciója. A garantáltan kézzel készített, egyedi ékszerek méltán tették világhírűvé a tervezőt, akinek az új kollekciója a sokatmondó „La Dolce Vita” néven került a 2A Terminálon található bolt polcaira. Nem kevésébe izgalmas az osztrák Swarovski márkaboltjának kínálata a SkyCourtban. Itt Közép- és Dél-Amerika világát idézik a lenyűgöző csillogású ékszerek: májusban a mexikói Acapulco, míg júniusban Florida és Miami lehet a partik ihletője a medállá alakított Nirvana gyűrűkkel, méghozzá pazar türkiz, tanzanit, lila és gyémánt fehér árnyalatú színekben.

Az ékszerek világának új magyar versenyzője a ZEMA, a Hollóházán készített egyedi, porcelánból készült ékszerek kollekciója. A kézzel festett ékszerekhez, amelyekre sokszor a magyar népművészet ihlette kalocsai- és matyóminták motívumai is felkerülnek egyúttal 18 karátos aranyat és platinát is felhasználnak dekorációként. A ZEMA igyekszik a hölgyek valamennyi korosztályának a szívét meghódítani, így a fiatal lányoktól kezdve az édesanyjukon át egészen a nagymamákig terjedhet a kínálat – természetesen alkalmazkodva a korosztályok eltérő ízlés- és formavilágához. A ZEMA teljes készletet kínál, vagyis a nyaklánc mellé stílusban illeszkedő karkötőt, fülbevalót és gyűrűt is vásárolhat a partner a szíve választottjának.

„Igazán nagyra értékeljük, hogy partnereink folyamatosan megújuló kínálattal kápráztatják el az utasokat, még a gyakori utazók is találnak a SkyCourt üzleteiben mindig valamilyen újdonságot.” – jelentette ki Alan Bork a Budapest Airport fogyasztói üzletágának vezetője. Jó tanácsként hozzáfűzte: „Érdemes figyelni, hogy éppen milyen újdonság jelenik meg az üzleteinkben, hiszen egymást érik a nyári promóciók, az új termékek bevezetése. Egy-egy nyaralás előtt, még mielőtt felszállna a repülőgép a tengerparti üdülőhelyek felé, nagyszerű alkalom az urak számára, hogy partnerüket még elkápráztassák egy garantáltan kiváló minőségű ékszerrel – a lehető legjobb áron.”