Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2016-10-05 10:02:17

Repülőtéri partnereit tüntette ki a Budapest Airport

Légitársaság, édességbolt, javítóbázis és taxis cég is szerepel azoknak a vállalatoknak a listáján, amiknek tavalyi teljesítményét ismerte el a Budapest Airport a repülőtér hagyományos februári gálafogadásán. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma a tavalyi évben lépte át a 10 milliós álomhatárt, így az idei gálát a 10-es szám jegyében rendezték meg.


Kilenc éve hagyomány, hogy a Budapest Airport egy díjátadó gálaest keretében köszönetet mond repülőtéri partnereinek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért. Az esemény idén is az impozáns rendezvény helyszínné alakított 1. Terminál aulájában volt. A repülőtér, mint utazási helyszín szolgáltatásai szorosan egymásra épülnek, a különböző cégek közötti együttműködés kulcsfontosságú az utazási élmény megalapozásában. Ebben nem kevesebb, mint 10 000 ezer repülőtéri dolgozó közös teljesítményére van szükség, ezt a munkát ismerte el a csütörtök esti gálán a Budapest Airport.

A Budapest Airport az alábbi tíz kategóriában hirdetett nyertest:

Kategória neve: Cég neve: Működési terület:
Legjobb kiskereskedelmi bérlő Szamos üzlet SkyCourt Édességbolt
Legjobb vendéglátó bérlő Leroy Air Kft. Étterem
Legjobb új légitársaság utas + cargo Air China Légitársaság
Legjobb karbantartó cég Lufthansa Technik Repülőgép karbantartás
Legjobb hosszú távú légitársaság Emirates Légitársaság
Legjobban fejlődő légitársaság Air France Légitársaság
Legjobb ülőhely kihasználtságú légitársaság British Airways Légitársaság
Legjobban teljesítő légitársaság Wizz Air Légitársaság
Legjobb légitársasági marketing Alitalia Légitársaság
Legjobb Greenairport partner Főtaxi Zrt. Személyfuvarozás


A díjátadó gálán, amelyen mintegy háromszáz vendég vett részt Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója ezt hangsúlyozta: „Budapest a tavalyi évben Európa leggyorsabban fejlődő repülőterévé nőtte ki magát és ebben jelentős szerepet vállaltak partnereink a kiváló teljesítményükkel. A mai este kiváló alkalom arra, hogy személyesen is kifejezzük elismerésünket mindazoknak a cégeknek és partnereknek, akiknek köszönhetően a budapesti repülőtér és a magyar légiközlekedés nemzetközi szinten is jegyzett eredményeket ért el.”