Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek

2015-09-09 12:59:42

Szerelmet szőtt a Ryanair Budapest-Pisa járata!

„Love is in the air”, avagy pontosan ilyen, amikor a házasság tényleg az égben köttetett! Az olasz Pasquale Bianco és magyar kedvese, Molnár Zsanett szerelme elmondásuk szerint a Ryanair Budapest és az olaszországi Pisa között üzemelő menetrend szerinti járatának köszönhetően nem hűlt ki az évek során, sőt, a pár hamarosan össze is házasodik. Az ír légitársaság és a Budapest Airport jóvoltából a repülőtéren és a Ryanair fedélzetén tartottak esküvői fotózást.

Az egymástól légvonalban mintegy 800 kilométerre élő magyar-olasz szerelmespár megismerkedésük óta a Ryanair Budapest-Pisa menetrend szerinti járatának köszönhetően tartotta a kapcsolatot. Az Olaszországban élő biofizikus, Pasquale Bianco elmondása szerint a légitársaság olcsó jegyárainak köszönhetően megtehette, hogy az elmúlt két évben szinte minden hétvégén meglátogassa magyar jegyesét, az orvos fizikus hallgató Molnár Zsanettet. Talán ennek is köszönhetően a kapcsolatuk olyan jól alakult, hogy a pár augusztus végén össze is házasodik Magyarországon.Mivel a történetük a repülőtérhez és a Ryanair járatához szorosan kapcsolódik, a légitársaság és a Budapest Airport jóvoltából repülőtéri esküvői fotózáson vehettek részt. „Amikor megkaptuk a levelüket, hogy itt, a budapesti repülőtéren és a Ryanair fedélzetén tervezik megvalósítani az esküvői fotózást, erre mi is azonnal igent mondtunk” - nyilatkozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. „Szívből gratulálunk az ifjú párnak, és reméljük, hogy az esküvő után is gyakori vendégei lesznek a Budapest Airportnak, csak immár mindig együtt utaznak majd” – tette hozzá.

„Nagyon örültünk, amikor megismertük Zsanett és Pasquale szerelmi történetét” – kommentálta a történetet a Ryanair. „A közelgő izgalmas Nagy Nap részeseiként örömmel adtunk lehetőséget az esküvői fotók elkészítésére az egyik repülőgépünkön, ami megörökítette a közös életük első pillanatait. A Ryanair a legjobbakat kívánja az ifjú párnak és reméljük, hogy utazásukhoz továbbra is Európa kedvenc légitársaságát választják.”