Címlap » Partnerek » cargo

Cargo

A repülőtereken nemcsak utasok fordulnak meg, hanem jelentős mennyiségű áru is. Budapest a nemzetközi árufuvarozás területén is centrumnak számít, és a repteret üzemeltető Budapest Airport ZRt. számára az árufuvarozók kiszolgálása legalább olyan fontos gazdasági tevékenység, mint az utasoké.

Kossuth József
Cargo Manager
Tel: +36 1 296 6264
Küldjön e-mailt

Szállítmányozási kérésekkel az alábbi listában felsorolt cégek foglalkoznak, kérjük amennyiben Önnek, vagy cégének nagyobb méretű tárgyak elszállítási lehetőségéről volna szüksége információra, úgy velük vegye fel a kapcsolatot!

Celebi Ground Handling
Cargo Handling, Aircraft Handling, Passenger Handling
Tel.: +36 1 2965912
E-mail: infohungary@celebi.hu
...................................................................................................................
Farnair Handling
Cargo Handling, Aircraft Handling
Tel.: +36 29 554 950
E-mail: bud.ops@farnair.hu
...................................................................................................................
Malév Ground Handling
Cargo Handling, Aircraft Handling, Passenger Handling
Phone: +36 70 669 76 12
E-mail: gh@magh.hu


A teherszállításhoz kapcsolódó statisztikai adatok

BUD - Teher szállítmányozási értékek és növekedés a jelölt években 2009 - 2012 Tovább »

Még bébi víziló is járt a repülőtéren az év végi cargo-dömpingben

Budapest, 2017. január 5. Kimagaslóan sikeres évet zárt a Budapest Airport a légiáru-szállítás terén; a cargo forgalom 2016-ban meghaladta a 112.000 tonnát, ami csaknem 23%-os növekedést jelent az előző évhez képest. Az árukezelésben az év végén sem volt leállás; a repülőgép-sugárhajtóművektől kezdve még olyan különleges „árucikkek” is előfordultak, mint egy a Nyíregyházi Állatkertből származó nőstény bébi víziló, ami Budapesten és Dubajon keresztül utazott Indonézia fővárosába, Jakartába, az Emirates Boeing B777-200 típusú gépének rakterében. Tovább »

Budapest Airport: túlszárnyalta a 100 000 tonnát a cargo!

Elképesztő mennyiségű teheráru utazik közvetlenül a fejünk felett: november utolsó napjaiban már meghaladta a 100 ezer tonnát az idei légi teher áru forgalom (szaknyelven cargo) a Liszt Ferenc repülőtéren. Az eredmények jól tükrözik a hazai cégek kiváló teljesítményét, hiszen az importnál már több export árumennyiséget szállítanak repülőgépekkel. Tovább »

Megérkezett a Qatar Airways Cargo Budapestre

Rendszeres teherszállító járatot indított a dohai székhelyű Qatar Airways Cargo Budapestre, ami heti két alkalommal köti össze a kelet-közép európai régiót és Katar fővárosát. Az első járat ma délután 16:00 órakor szállt le Budapesten, mostantól pedig minden csütörtökön és vasárnap közlekedik. Tovább »