Címlap » Partnerek » cargo

Cargo-járat érkezik Isztambulból

Újabb cargo járattal gazdagodik július közepétől a Budapest Airport.

Újabb cargo járattal gazdagodik július közepétől a Budapest Airport. A Turkish Airlines úgy döntött, hogy a személyszállítás mellett teherszállító repülőgépet is üzemeltet Budapestre. Az egyelőre heti egy cargo járatot a légitársaság Airbus A 310-300, vagy A 330-200 típusú teherszállító gépeivel teljesítik. Az első járat július 16-án, szombat hajnalban landol, ahogyan ez után is minden héten szombaton érkeznek a kora reggeli órákban. A Turkish Airlines cargo gépei alkalmanként nem sok időt töltenek majd nálunk, két órás fordulóidővel indulnak vissza Törökországba.

Megérkezett a Qatar Airways Cargo Budapestre

Rendszeres teherszállító járatot indított a dohai székhelyű Qatar Airways Cargo Budapestre, ami heti két alkalommal köti össze a kelet-közép európai régiót és Katar fővárosát. Az első járat ma délután 16:00 órakor szállt le Budapesten, mostantól pedig minden csütörtökön és vasárnap közlekedik. Tovább »

Bővít a Turkish Cargo

Kettőre emelte heti járatainak számát a Turkish Cargo. A török légitársaság teheráru-szállító leányvállalata komoly lehetőségeket lát a magyar piacon és további kapacitás-, illetve járatbővítést tervez. Tovább »

Újabb óriásgép debütált Budapesten!

A Boeing legújabb és egyben legnagyobb repülőgépe szállt le október 17-e hajnalban Budapesten a típus első kereskedelmi útján. A Cargolux luxemburgi központú teherszállító légitársaság negyedik generációs Boeing 747-8F típusú gépe tegnapról mára virradóra hajtotta végre első kereskedelmi repülését a Luxemburg – Hong Kong – Baku – Budapest – Luxemburg útvonalon. Tovább »

Cargo-járat érkezik Isztambulból

Újabb cargo járattal gazdagodik július közepétől a Budapest Airport. Tovább »