Címlap » Partnerek » ingatlan » Ingatlanfejlesztés » Ingatlanfejlesztés
DHL Logisztikai központ

DHL Logisztikai központ

A szállítmányozási cég légi és tengeri üzletága mellett a szárazföldi fuvarozás székhelye 2013 októberétől a Budapest Airport területén található új telephelyen egy épületben került elhelyezésre.
DHL épület 3 000 m2 iroda, 7 800 m2 raktár területből áll és további 5 800 m2 manipulációs terület öleli körbe a létesítményt.

Lufthansa Technik raktárépület

Lufthansa Technik raktárépület

A repülőtér üzemeltetője 2013 októberében egy vadonatúj, 2000 négyzetméteres raktárépületet épített a Lufthansa Technik számára, amivel hozzájárul a javítási és karbantartási tevékenység bővítéséhez.

Szimulátor Épület

Szimulátor Épület

2013 májusában nyitotta meg kapuit, teljesen felújított épületben, a Wizz Air új repülőtéri Szimulációs és Kiképzési Központja. A képzési centrum központi eleme az Airbus A 320 szimulátor, amelynek megépítését a Budapest Airport Ingatlangazdálkodási Igazgatósága és a holland hátterű FSC (Flight Simulation Company b.v.) vállalattal kötött bérleti szerződés biztosított.

Wizz AIR Épülete

Wizz AIR Épülete

A Wizz Air Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A cég 2011 júniusában beköltözött a Budapest Airport által felújított modern irodaházba. A létesítményben nyitott terű irodák kerültek kialakításra, amely mintegy 150 alkalmazott befogadására alkalmas.

Magyar Posta

Magyar Posta

2011 nyarán került átadásra a Magyar Posta részére egy új logisztikai központ.

A létesítményt a Budapest Airport építette a Magyar Posta számára. Kialakításra került több, mint 3000 nm-es raktár a legmodernebb rendezési technológiával és mintegy 2000 nm-es irodahelyiség. A Posta célja, hogy a jövőben régiós központként a szomszédos országok küldeményeit is ebben az üzemben csoportosítsák.

Airport Business Park

Airport Business Park

A park a repülőtér déli peremén a Terminál 1 és a Terminál 2 közötti részén kerül kialakításra. Néhány kilométerre az M0-s körgyűrűtől, közvetlenül a 4-es főút mellett.

Több mint 500 000 m2 földterületen történő zöldmezős fejlesztés több fázisban kerül megvalósításra. Tovább »