Címlap » Partnerek » Parkolás

Bónuszkártyák

A bónuszkártyák kényelmes, hatékony megoldást jelentenek a repülőtéren gyakran megforduló üzleti felhasználók számára, mivel a továbbiakban nem kell a fizető-automatákat használniuk minden egyes behajtás és kihajtás alkalmával.

A felhasználó megvásárolja a bónuszkártyát valamely feltöltött értékkel, amely a kártya használata során fokozatosan csökken, a hivatalos parkolási díjaknak megfelelően. Amikor a kártyán szereplő összeg a nullához közelít, a felhasználó a megfelelő összeg megfizetésével feltölti a kártyát. A termék úgy működik, mint az előre megvásárolható telefonfeltöltő kártya.

A következő bónuszkártyák kaphatók:
1) Prémium Parkoló bónuszkártya, amely kizárólag a Prémium Parkoló indulási szintjén, valamint érkezési szintjének külső sávjában érvényes.
2) Terminál Parkoló bónuszkártya, amely kizárólag a Terminál parkolóban érvényes.

Hogyan kell használni?
A bónuszkártyával rendelkező felhasználó behajtáskor a sorompó-automatába helyezi a kártyát. Az automata kijelzőjén megjelenik a kártyán rendelkezésre álló összeg, majd nyílik a sorompó. A fel-használó a parkolóból történő kihajtáskor ugyancsak a sorompó-automatába helyezi a kártyát. Az automata kijelzőjén megjelenik a parkolási díj levonása után a kártyán maradó összeg, és amennyiben a kártyán szereplő összeg elegendő volt a parkolási díj kifizetésére, a sorompó felemelkedik.

Mennyibe kerül?
1) A Prémium Parkoló bónuszkártya csupán 1500 forint + a feltöltendő összeg, amely 50.000 Ft-os feltöltés esetén 60.000 Ft jóváírást eredményez a kártyán, és 2 évig érvényes. Minden további 50.000 Ft-os feltöltés alkalmával az ügyfél kártyáján 60.000 Ft kerül jóváírásra. A kártya akár többször is feltölthető, egyenlege azonban nem érheti el a 325.000 Ft-ot.
2) A Terminál Parkoló bónuszkártya csupán 1500 forint + a feltöltendő összeg, amely 25.000 Ft-os feltöltés esetén 28.750 Ft jóváírást eredményez a kártyán, és 2 évig érvényes. Minden további 25.000 Ft-os feltöltés alkalmával az ügyfél kártyáján 28.750 Ft kerül jóváírásra. A kártya akár többször is feltölthető, egyenlege azonban nem érheti el a 325.000 Ft-ot.


Hogyan lehet megvásárolni?
Bónuszkártya vásárolható személyesen a Terminál Parkolóban található Ügyfélszolgálaton, illetve az igénylőlap innen tölthető le, amelyet - kitöltést követően – e-mailen kell eljuttatni a puot2@bud.hu címre. 48 órával az igénylőlap leadása után a kártya kifizethető és átvehető a Parkoló Ügyfélszolgálaton. Kérjük, az „Igénylő adatai” mezőket maradéktalanul töltse ki, hogy a kártya elvesztése vagy károsodása esetén az Ügyfélszolgálat a szükséges támogatást biztosítani tudja.

A bónuszkártyák használatának részletes szabályai innen tölthetők le.

Dokumentumok

 Value Card Application Form (175.42 KB byte)
 Value Card Replacement Form (174.02 KB byte)
 Value Card Terms of Use (123.29 KB byte)