Címlap » Utazás » budwinter

Utazik kiemelt téli desztinációnk egyikébe? Vegye igénybe extra kedvezményünket a Budapest Airport Terminál parkolójában!

Pekingbe, Dublinba, Párizsba vagy Lyonba utazik a téli időszakban? Parkoló ajánlatunk most Önnek szól, ha minimum 3 napos utazást tervez 2016. szeptember 16. és 2017. február 8. között*.

PARKOLJON A BUDAPEST AIRPORT TERMINÁL PARKOLÓJÁBAN KEDVEZMÉNYESEN, MOST 70% KEDVEZMÉNNYEL ÉS INGYENES FAST TRACK-KEL.

BUD Winter Terminal Parking Fast Track

Ehhez nem kell mást tennie, mint
1. küldjön egy e-mail-t a budwinter@bud.hu e-mailcímre, melyben elküldi nekünk a már megvásárolt repülőjegy visszaigazolásán található foglalási számát, a nevét és a várost, ahová utazik
2. a válasz e-mailben kapott akciós kóddal máris eléri a www.bud.hu-n található parkoló foglaló motorban található kedvezményes parkolási ajánlatunkat
3. Foglalja le online parkolását

Sőt, a parkolás mellé most kap egy ajándék vouchert, mellyel igénybe veheti a Budapest Airport gyorsító sávját (Fast Track Lane) az utazbiztonsági ellenőrzés során.** Jó utazást kívánunk!

* Kivéve azon utazásokat, amelyek magában foglalják az alábbi dátumokat: december 20 és január 5 közötti időszak **A kupon a parkolás megkezdésének napján, legfeljebb 2 felnőttet és 3 gyereket jogosít fel a Fast Track Lane használatára.

Dokumentumok

 P Foglaljon online és
parkoljon olcsóbban!
Terminál:
Behajtás:
Kihajtás:
Akciós kód:
 TOVÁBB Visszatérő vásárló
Foglalások kezelése

Utazás típusa: oda-visszacsak oda
Honnan:
Hova:
Indulás:
Visszaút:
Utasok száma: Felnőtt (12 év felett):
Gyermek (2-12 év):
Csecsemő (0-2 év):