Címlap » Utazás » Kapcsolat » Jognyilatkozat

A Budapest Airport honlapján (www.bud.hu) szereplő járatinformációs adatok felhasználási feltételei


A Budapest Airport honlapján (www.bud.hu) szereplő járatinformációs alapadatok a lakosság számára a honlap részeként ingyenesen, a honlapon feltüntetett frissítési időszakonként megtekinthetők. A honlapon közölt járatinformációs alapadatok azonban nem értékesíthetők, nem publikálhatók, harmadik személynek át nem adhatók, üzleti tevékenység az adatok felhasználásával nem folytatható. A Budapest Airport honlapján publikált járatinformációs alapadatok bármely részére mutató link elhelyezéséhez a Budapest Airport írásbeli hozzájárulása szükséges.

A Budapest Airport a honlapon közölt járatinformációs alapadatokon felüli járatinformációs adatok – az alapadatokat mind tartalomban, mind a honlapon aktuálisan közölt frissítési időszakban meghaladó folyamatos (real-time, streaming) járatinformációs adatok interneten keresztüli hozzáférése, és a honlapon található alapadatok üzleti célú felhasználása – interneten keresztüli elérését külön szerződés alapján teszi lehetővé.

További információ a hozzájárulás kéréséhez a járatinformációs alapadatok bármely részére mutató link elhelyezése esetén, vagy a járatinformációs alapadatok üzleti célú felhasználásához és a bővebb járatinformációs adatokhoz való interneten keresztüli folyamatos hozzáféréséhez: info@bud.hu

A repuljmost.bud.hu jognyilatkozat

Arepuljmost.bud.hu oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és a légitársasági ajánlatokban szereplő adatokhoz képest eltérhetnek. A partner légitársaságok által feltöltött árak induló ajánlatok, mely a járatok foglaltságának mértékében növekedhetnek. A legolcsóbb ajánlat elérése érdekében próbáljon ki különböző utazási időpontokra való keresést.

A Budapest Airport Zrt. a honlapon megjelentetett tartalmakért, azok helyességéért, teljességéért és aktualitásáért, az ajánlatok valósságáért és tényleges elérhetőségéért felelősséget nem vállal.