Tippek & információk

Parkolóink egész évben folyamatos nyitva tartással üzemelnek.

Áfás számla igénylés:

• Utólagos ÁFÁ-s számla igénylésre csak 15 napon belül van lehetőség. Az eredeti nyugta postai úton történő beküldése ellenében elektronikus számla kérhető, melyhez a kérvényben e-mail cím megadása szükséges. (cím: Budapest Airport Zrt., 1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülőtér) vagy

• a helyszínen, a Terminál Parkoló közepén elhelyezkedő pénztárnál történő díjfizetéskor.

Parkolójegy elvesztése:

A parkolójegy elvesztése esetén a Terminál Parkolóban található ügyfélszolgálaton szíveskedjen érdeklődni. Minden esetben az adott parkolóban alkalmazott díj fizetendő, a behajtás rögzített időpontjától kezdődően.

Parkolás fogyatékkal élő, illetve csökkent mozgásképességű személyek részére:

Mozgáskorlátozottak számára a kijelölt helyeken történő parkolás az első 60 percben díjmentes. A kedvezmény kizárólag a Terminál Parkolóban, az igazolvány bemutatásával, a bejáratnál levett parkolójegyre nyomtatott időponttól számított maximum 60 percre érvényes! Kérjük, hogy a kedvezményt a Terminal Parkolóban található ügyfélszolgálatnál igényelje!

Információ a helyszínen:

Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba személyzetünkkel a nap bármely időszakában a díjfizető-automatákon található információs gomb megnyomásával.

Egyéb hasznos információk:

A parkolási díj megfizetésének elmulasztása esetén a jármű nem adható ki. Az ebből származó károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.


Felelősség az őrzött parkolókban (Premium Parking, Terminal Parking, Business Parking, Holiday Plus Parking, Holiday Parking, Busz Parking):
A Budapest Airport Zrt. felelőssége kizárólag lopáskárra terjed ki a vonatkozó általános szerződési feltételek szerint, az ott meghatározott korlátozásokkal, ami elérhető és a Terminál parkolóban található ügyfélszolgálaton.
 P Foglaljon online és
parkoljon olcsóbban!
Terminál:
Behajtás:
Kihajtás:
Akciós kód:
 TOVÁBB Visszatérő vásárló
Foglalások kezelése

Reptéri okosparkolás

Reptéri okosparkolás

Hiszitek vagy sem, a reptéren parkolni megéri. Parkolóink kihasználtsága egyre nagyobb, és egyre több ember érzi úgy, hogy érdemes saját autóval érkezni ide. Ez nagyrészt az online parkolás-foglalási rendszernek, de a biztonságnak és a mindig megújuló kínálatnak is köszönhető. Tovább »