Címlap » Utazás » Közlekedés és parkolás » Tömegközlekedéssel

Tömegközlekedés BKK-val

Címkék: közlekedés

200E

Hajnali 4 órától 23 óráig a 2. Terminál, a Kőbánya-Kispest metróállomás (M3 metróvonal), illetve a Ferihegy vasútállomás (vonatok a Nyugati pályaudvar felé) között a 200E jelzésű busz szállítja az utasokat.

Kőbánya-Kispest metróállomásról az Újpest Központ irányába közlekedő M3-as metróval lehet eljutni a belvárosba. Az M3-as metróról a városközpontban található Deák Ferenc téren lehet átszállni az M1-es és M2-es metróvonalakra.

23 órától hajnali 1-ig a 200E, majd 1-től 4-ig a 900-as éjszakai autóbusz közlekedik a város felé. A járatról a BKK csatlakozást biztosít a belváros felé közlekedő 950 és 950A jelzésű autóbuszokra.

100E

Július 7-től a repülőtérről közvetlen járat indult a belvárosba, az elsőajtós 100E jelzésű busz a Deák Ferenc térig. A Deák Ferenc térről hajnal 4 órától 23:30-ig félóránként indul minden egész és fél órakor. A reptérről az első járat hajnal 5 órakor, az utolsó járat pedig 0:30-kor indul a belváros felé, szintén félóránként. A 100E autóbusz a repülőtéren a megszokott BKK megállóban áll meg, amely az érkezési szinten a két terminál között található.

A repülőtér felől a Deák Ferenc tér irányába közlekedő autóbuszról a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet szállni.
A repülőtér felé a 100E csak a Kálvin téren áll meg, illetve kora reggel az első két járat az Astoria M megállóhelyen.

A fent leírtakat az alábbi ábra szemlélteti:
Repülőtérről a belvárosba:


Belvárosból a Repülőtérre:

Menetrendek a BKK oldalán eléhetők.


Jegyárusító helyek

Figyelem! A 100E autóbuszokra külön repülőtéri vonaljegyet kell váltani, amelynek ára 900 Ft, ezen kívül más jegy vagy bérlet a járaton nem érvényes.A repülőtéren a postán, az érkezési csarnokokban található BKK Ügyfélpontokon, a hírlapüzletekben (Relay) vagy a buszmegállóban található automatából lehet vonaljegyet vásárolni, melynek ára 350 Ft. Jegyváltásra a buszon a járművezetőnél is van lehetőség 450 Forintért.

A posta a 2A Terminál galériaszintjén található, itt megválthatják Budapest 24 órás, 72 órás, heti vagy akár havi menetjegyüket is. A hírlapüzletekben csak vonaljegy, 10-es gyűjtő és szakaszjegy váltható.

A 2A és 2B Terminál érkezési szintjein megtalálható Tourist Information – Budapestinfo Pont pultoknál 24, 48 vagy 72 órás Budapest Kártyát is válthatnak, mely több kedvezménye mellett korlátlan BKV használatot is magába foglal érvényessége idejére. A kártyáról további információ a budapest-card.com/ oldalon található.A BKV utazástervezője, mely segítségével könnyedén megtervezheti útját a reptérre, vagy a reptérről a városba
 P Foglaljon online és
parkoljon olcsóbban!
Terminál:
Behajtás:
Kihajtás:
Akciós kód:
 TOVÁBB Visszatérő vásárló
Foglalások kezeléseHongkong 144 300 HUF (Oda-vissza)

Miami 158 900 HUF (Oda-vissza)

Makaó 145 900 HUF (Oda-vissza)


Minden ajánlat »