Vonattal

Címkék: közlekedés

A repülőtér 2. Termináljához legközelebb a Ferihegy vasútállomáson lehet átszállni vonatokra, amelyek a Nyugati pályaudvar felé és felől közlekednek. Csaknem 100 járat - köztük InterCity vonatok - könnyíti meg a városból a reptérre való kijutást és vissza, kevesebb, mint fél óra alatt, mindössze pár száz forintért.

Az állomást és a 2. Terminált a 200E busz köti össze a nappali órákban, éjszaka pedig a 900-as éjszakai autóbusz.

Jegyárusító helyek

A repülőtéren kifejezetten vonatjegy váltására nincs lehetőség. Mindazonáltal a Ferihegy vasútállomás és a Nyugati pályaudvar közötti szakaszon közlekedő vonatok igénybevétele BKV bérlettel díjmentes, így a 2A Terminál galériaszintjén található posta által árusított Budapest 24 órás, 72 órás, heti vagy havi menetjegy is érvényes a szerelvényekre.

Ferihegy vasútállomáson a MÁV belföldi jegypénztárt üzemeltet minden nap 6:00 és 18:00 között, emellett a jegyek a peronon található automatákból is megválthatók. A jegyértékesítő automatán fel nem tüntetett célállomásokra szóló menetjegyeket, illetve a Ferihegy megállóhelyen megálló feláras vonatra szóló pótjegyet a vonaton a jegyvizsgáló pótdíj felszámítása nélkül szolgáltatja ki.

Ajánlat induló utasoknak

A MÁV és a Budapesti Közlekedési Központ együttműködése alapján a vonattal Ferihegy vasúti megállóhelyre utazók kedvezményes buszjegyet válthatnak a repülőtérre. A kedvezményes buszjegyek ára 300 Ft, azok csak a vonatjegy megváltásával együtt vásárolhatók meg azon vasúti pénztárakban, ahol gépi menetjegykiadás működik. A jegyek kizárólag a Ferihegy vonatállomás melletti buszmegálló és a Liszt Ferenc Airport 2 (2. Terminál) végállomás között érvényesek a BKV 200E (nappali) és 900-as (éjszakai) buszjáratain.

További információ: www.mav-start.hu
 P Foglaljon online és
parkoljon olcsóbban!
Terminál:
Behajtás:
Kihajtás:
Akciós kód:
 TOVÁBB Visszatérő vásárló
Foglalások kezeléseJakarta 159 000 HUF (Oda-vissza)

Mumbai 162 200 HUF (Oda-vissza)

Tokió 150 700 HUF (Oda-vissza)


Minden ajánlat »