Címlap » Utazás » Szolgáltatások

MasterCard Airport Lounge

A 2-es terminál SkyCourt épületének galériáján, a SkyCourt váró mellett található a MasterCard Airport Lounge. A tágas, kényelmes váróban számos exkluzív szolgáltatást vehetnek igénybe a lakossági prémium MasterCard® kártyák birtokosai, akár partnerük és gyermekeik társaságában.


Nyitva tartás: 5:30 – 19:30

Prémium váróterem exkluzív szolgáltatásokkal 160 nm-en:
* széles étel- és italkínálat;
* ingyenes wifi;
* praktikus dolgozósarok és változatos újságkínálat.
Az exkluzív váróba díjmentesen léphetnek be a magyarországi bankok által kibocsátott lakossági prémium MasterCard bankkártyák (Gold/Arany, Platina, World) birtokosai.

Belépés vendégekkel, illetve külföldön kibocsátott prémium MasterCard kártyával

A Magyarország területén kibocsátott, lakossági Platina MasterCard kártyák birtokosai díjmentesen vihetnek be magukkal egy vendéget, és rajta kívül saját, 18 év alatti gyermekeiket. A kártyabirtokos kíséretében érkező többi közeli családtag 5,000 Ft/fő díj ellenében léphet be.

A Magyarország területén kibocsátott, lakossági Gold/Arany MasterCard és World MasterCard kártyák birtokosai 5,000 Ft/fő díj ellenében vihetnek be magukkal egy vendéget és rajta kívül saját, 18 év alatti gyermekeiket. A kártyabirtokos díjmentesen viheti be magával saját 2 év alatti gyermekét.

A vendégek után fizetendő díjat a helyszínen, kizárólag bankkártyával egyenlítheti ki.

A külföldön kibocsátott lakossági prémium MasterCard kártyával történő belépés feltételeiről, kérjük, tájékozódjon a mastercard.hu/premium weboldalon.

A MasterCard Airport Lounge igénybevételére vonatkozóan további információt a mastercard.hu/premium weboldalon talál.

Bővebb információ:
+36 1 296 90 92 E-mail: mclounge@magh.hu

mastercard lounge