A BESTILLO Pálinkaház remekei a 2A Terminálon

A BESTILLO Pálinkaház remekei a 2A Terminálon

Utasaink 2016. május 31-ig megkóstolhatják a 2A terminálon a Gönci barack- és vilmoskörte pálinkát, valamint Gönci baracklekvárt.
Tovább »

Vida és Vylyan vörösborok a terminálon

Vida és Vylyan vörösborok a terminálon

Májusban újra a Repülőtérre költözik a Szekszárdi és Villányi borvidék! A szekszárdi Vida Családi Borbirtok és a villányi Vylyan Szőlőbirtok különleges, egy hónapos magyar bor-promócióban fog össze ismét. Tovább »

Kóstolja meg a Royal Tokaji borászat legjobbjait a SkyCourban!

Kóstolja meg a Royal Tokaji borászat legjobbjait a SkyCourban!

Áprilisban visszatért a SkyCourtba a Royal Tokaji Borászat, kóstoltatással egybekötött promóciós standdal. Tovább »

Pezsgőkóstolás a 2A terminálon!

Pezsgőkóstolás a 2A terminálon!

Nézzétek meg képgalériánkat a 2A terminálon lezajlott Hungária pezsgőkóstolónkról, mellyel igazi ünnepi hangulatba kerültek utasaink a terminálon! Tovább »

Ünnepi díszbe öltözött a Terminál!

Ünnepi díszbe öltözött a Terminál!

December elejétől ismét különleges fények díszítik a SkyCourtot, amivel szeretnénk még kellemesebbé tenni a várakozás perceit a terminálon.
Jó utat kívánunk minden kedves utasunknak az ünnepi időszakban is!
Tovább »

Szüreti hangulat a terminálon!

Szüreti hangulat a terminálon!

Novemberben ismét Royal Tokaji kóstoltatás a terminálon! Tovább »

Harapj a szád íze szerint

Harapj a szád íze szerint

Gasztro promóciónkban a Budapest Airport színes éttermi kínálatát mutatjuk be közelebbről utasainknak. Tovább »

Patrícius borászat: Természetes Egyediség

Patrícius borászat: Természetes Egyediség

Először mutatkozik be az utasoknak kóstoltatással egybekötött promócióval a Patrícius tokaji borászat. Tovább »

225 év - Csak pozitívan: Ismét Zwack Unicum kóstoltatás a terminálon

225 év - Csak pozitívan: Ismét Zwack Unicum kóstoltatás a terminálon

A nagy sikerre való tekintettel sorozatban negyedik éve jelenik meg a Zwack Unicum a terminálon látványos installációval. Tovább »

Zamatos vörösök két borvidékről: Kóstolja meg júniusban a Vida és Vylyan borait a SkyCourtban!

Igazán különleges akcióval várjuk utasainkat: két magyar borvidék mutatkozik be egyszerre terminálunkon. Látogassa meg standunkat utazás előtt! Tovább »

Téliszalámi, mangalica szalámi és pároskolbász: Kóstolja meg a Pick különlegességeit a SkyCourtban!

Május 1 és 31 között látogasson el a SkyCourt közepén lévő Pick szigetre, ahol egy "igazi"mangalicával is találkozhat. Ezen felül különleges Pick termékek kóstolójával várjuk és még exkluzív ajándékot is hazavihet, ha 30 EUR felett vásárol Heinemann Duty Free üzletünkben!
Tovább »

Kóstolja meg a Royal Tokaji borászat legjobbjait a 2A Terminálon!

Május 1 és 31 között a Tokaj borvidék legkiemelkedőbb borászatának borait kóstolhatják meg utasaink a 2A termináljain! Tovább »

Valóban olcsóbb a repülőtéren a parfüm, mint a városban?

Ön vásárolt már a repülőtéren parfümöt?
Az alábbi cikk választ ad a címben feltett kérdésünkre és talán még inkább meghozza a vásárlási kedvet a terminálon: Tovább »

Kóstoljon bele a Royal Tokaji borászat legjobbjaiba!

Keresse a SkyCourtban hostesseinket és kóstolja meg a Tokaji borvidék egyik vezető pincészetének remekeit. A Royal Tokaji borok sikerét számtalan neves nemzetközi és magyar borverseny díjai is igazolják. Ajándékozza meg magát és szeretteit az élménnyel! Tovább »

Bock: az Ország Legszebb Szőlőbirtoka

A Bock család 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel a Villányi borvidéken. A bor szeretete és elkészítésének fortélyai apáról fiúra szállnak, immáron 9 generáció óta. Tovább »

Legszebb ékszereink Önnek! – ajándék ékszerek márciusban

Frey WILLE, Michal Negrin és Swarovski. Ékszerek, melyeknek nincs párja. Utazás előtt most még inkább megéri kiválasztani a legszebb kollekciókat, hiszen ajándékban is részesülünk. Tovább »

Sauska borok az Ünnepekre

A tokaji és villányi régió borainak alig akad párja Magyarországon. Éppen ezért is kiváló döntés az ünnepi asztalra vagy ajándékba szánt, egyre ismertebb Sauska pincészet borait választani. Tovább »

Egy falatnyi karácsonyi vásár

Idén igazán különleges hangulat fogadja az utasokat a SkyCourtba érkezvén december elejétől egészen az ünnepekig, hogy még inkább megérje minél korábban kiérkezni a repülőtérre. Budapest számos pontjához hasonlóan, a karácsonyi vásárok élményével köszönti a decemberben repülőket a Budapest Airport. Tovább »

Pompázatos fények és ünnepi figurák az egész terminálon

December elejétől már teljes ünnepi díszében fogadja az utazókat a 2-es terminál, ahol a hangulatos fényfüzérek, látványos karácsonyi figurák teljesen magával ragadják az embert.
Tovább »

A legjobb ajándék Magyarországról - tokaji borok

Legyen bármely évszak, a tokaji borok mindig kiváló választásnak bizonyulnak, ajándékként vagy magunknak vásárolva. Tovább »

Kóstoljon bele a nagyvilágba!

Az ősz beköszöntével újabb izgalmas kulináris élményekben lehet része az október 10. és november 6. között utazóknak, a FoodCourt-on található megannyi étteremnek és bárnak köszönhetően. Tovább »

A legkedveltebb szuvenírek most együtt: Tokaji aszú és libamáj

Október hónapban újabb különleges kóstolóval és promócióval várja az utasokat a Budapest Airport. Tovább »

Cinq Filles – Édes ízek és édes emlékek

Az ízletes kekszet szeretjük, a cukorkákat szintén, nem beszélve a vajkaramelláról. A mézért pedig nem csak egy bizonyos medve rajong. Tovább »

Elmaradhatatlan Unicum

A kellemesen nyárias szeptembert egy újabb nagyszerű promóció nyitja a SkyCourtban. A már évek óta legsikeresebb reptéri alkoholos ital promóció az Unicum-mal most még látványosabban kínálja magát az utasoknak. Tovább »

Hungarian is trendy

„Divatos a magyar” – címmel zajlott le egy újabb promóció a SkyCourtban, amelynek során kifejezetten a hungarikumokat reklámozta a Budapest Airport a repülőtéri partnereivel együtt. Tovább »

Véget ért a Világbajnokság, minden ajándék labda gazdára talált

A vasárnapi döntővel véget ért a Brazíliában megrendezett futball Világbajnokság, melynek eseményeit a repülőtéren is utasok ezrei követték figyelemmel felszállás előtt. Tovább »

Két borvidék vonzásában – Sauska borok a SkyCourtban

Júliusban, a nyári időszak egyik legforgalmasabb hónapjában újabb borvidékek kerülnek bemutatásra a Budapest Airport és a Heinemann közös trinity promóciója keretében. Tovább »

Kreatív díjeső az utóbbi idők kereskedelmi marketing aktivitásokért

A hazai reklámszakma legrangosabb díjait söpörte be a Budapest Airport kereskedelmi marketing csapata az elmúlt egy évben megvalósított két promóciójával. Tovább »

Rekordokat döntő népszerű hungarikumok

Még soha egyetlen külföldi vagy hazai termék sem ért el akkora sikert a budapesti repülőtéren, mint idén májusban a Pick-szalámi és a Royal Tokaji öt puttonyos aszúja. A Pick Téliszalámi, a Heinemann Duty Free és a Budapest Airport közös akciója során az utazók nemcsak ingyenes kóstoláson vehettek részt, hanem ha termék elnyerte a tetszésüket, akkor abból rögvest akciós áron vásárolhattak is a repülőtéri boltban. Tovább »

Tokajból csak a legjobbakat

Áprilisban és májusban igazán különleges kóstoló várja az utasokat a Budapest Airport 2-es terminálján. Tovább »

Libák és libamáj különlegességek a terminálon

A tavalyi évben nagy sikert arató mangalica figura után újabb háztáji állatok jelentek meg a terminálon. Tovább »

Heinemann Duty Free pre-order