Újra megnyitottak a 2B terminál üzletei!

Véget ért a felújítás a 2B terminálon, megnyitottak üzleteink - megújulva, még színvonalasabb kiszolgálással!

Vadonatúj design, kibővített áruválaszték és még több hazai prémium termék – röviden ezek a főbb jellemzői a 2B Terminálon átadott új üzletek.

Indulás előtt ugyanúgy tudtok vásárolni, enni és inni a 2B terminálon is, most bemutatjuk őket:
- Heinemann Duty Free
- Michal Negrin
- Memories of Hungary
- Relay
- BL Óraszalon
- Interchange
- Food court: Bar Wings, Upper Crust és Negroni
Először a Heinemann Duty Free üzletén átsétálva bevásárolhattok a repülés előtt, a megszokott színvonalon és választékkal.

Michal Negrin üzletünkben elmerülhettek a az ékszerek és ruhák csillogásában, minden alkalomra tökéletes kiegészítőket választva.

A Memories of Hungary kiváló lehetőséget nyújt Magyarországra jellemző hagyományos és modern, egyedi és kreatív ajándékok, szuvenírek vásárlására.

A Memories of Hungaryban pedig képeslapokat is vásárolhattok, amit aztán a postaládába dobva el is küldhetitek, ugyanis a Budapest Airport térítésmentesen továbbítja feladásra a Magyar Posta részére!

A BL Óraszalonban különböző márkájú, magas minőségű órákat és ékszereket vásárolhattok.

Az Interchange melletti Relayben rögtön be is szerezhettek a repülésre egy kis olvasnivalót vagy harapnivalót.

Megérkezve a beszállókapukhoz több üzletbe is betérhettek, előtte pedig az Interchange-nél tudtok pénzt váltani. Az arra jogosultak pedig az áfa visszatérítést is beválthatják itt.

A repülés előtt akár elfogyaszthattok egy finom kávét és friss szendvicset az Upper Crustban, az olasz konyha legízletesebb fogásait a Negroniban, vagy csapolt és dobozos sörök valamint minőségi magyar borok széles választékát kóstolhatjátok meg a Bar Wingsben.


Heinemann Duty Free pre-order