Mennek a magyar márkák a terminálon

Sikerrel zárult a sorrendben harmadik magyar márka, a Pick-szalámi népszerűsítő kampánya is a Budapest Airport 2. Terminálján. A szekszárdi Vida-borokat és a Royal Tokaji pincészet termékeit követően a magyar szalámi, vagyis a Pick és a Herz volt egy hónapig a sztárvendég a kampányban, amelyben ismét a Budapest Airport, a Heinemann Duty Free és természetesen a gyártó cég, ez esetben a szegedi Pick Zrt. vett részt. Tovább »

Nyári ékszervásár a terminálon!

Egymás után indítják nyári promócióikat és akciós árusításukat a SkyCourtban a Budapest Airport kereskedelmi partnerei. Bár az elmúlt napokban a magyar fővárosban inkább az esők és a felhőszakadások váltogatták egymást, a ferihegyi 2. Terminálra már beköszöntött a nyár, legalábbis ami az árukat és árakat illeti. Tovább »

Vida-borok a SkyCourtban és a Heinemann Duty Free-ben

Különleges tavaszi bor-promócióba kezdett a Budapest Airport, a Heinemann Duty Free és a szekszárdi Vida Családi Borbirtok. A húsvét előtti utazási szezonban borkóstolással egybekötött Vida-borokat kínálnak a Budapest Airport SkyCourtjában illetve a Heinemann Duty Free 2A Terminál tranzit területén az utazóknak. Tovább »

Budapest Airport: telt ház a terminálon!

A Budapest Airport valamennyi szabad üzlethelyisége gazdára talált a terminálokon. A repülőtéri üzlet- és étterem kínálat soha nem volt ennyire színes és változatos, mint most. A két utolsóként beköltöző bérlő újabb világmárkákat hozott a SkyCourt és a 2A Terminál tranzit területére, előbbi egy Guess és Calvin Klein üzlet, utóbbi pedig egy különleges játékbolt. A Budapest Airport tovább dolgozik a terminálok szolgáltatási színvonalának emelésén és bővítésén. Tovább »

Játéközön a 2A terminálon - Living Toys

Tökéletes időzítéssel, a karácsonyi előkészületek közepén nyitotta meg első üzletét a Living Toys, a 2A terminál indulási tranzitjában. Tovább »

Last-minute libamáj és tokaji a Heinemanntól!

Újabb, elsősorban hazai termékeket kínáló üzletet nyit a Heinemann Duty Free a budapesti repülőtér 2A Terminálján. Tovább »

Hogy kerül a karácsonyi zokni – a repülőtérre?

Mától különleges karácsonyi hangulat költözött be a Budapest Airport 2. Termináljára. Tovább »

Sorozatban nyílnak az új üzletek

Teljesen megújul és kibővül a Budapest Airport kereskedelmi kínálata a 2. Terminálon. Tovább »

Új Unicum Szilva a repülőtéren – közös promóció júliusban a Zwack Unicum Nyrt., a Heinemann Duty Free és a Budapest Airport együttműködésével

Aki megy, aki jön, aki várakozik – júliusban a reptéren az Unicum mindenki számára látható, elérhető, és kóstolható lesz. Árakció, figyelemfelkeltő digitális city lightok, reggel 7 és este 19 óra között megállás nélkül kóstoltatás 2 helyen is a reptéri terminálon belül – így összegezte újságíróknak Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. elnöke az Unicum történetében példátlan reptéri promóciót. Tovább »

GO 4 TRAVEL iroda a 2B Terminálon

Átköltözött az 1. Terminálról és egyben bővítette is repülőtéri jelenlétét a GO 4 TRAVEL utazási iroda, amelynek új irodáját ma avatták fel ünnepélyes körülmények között a 2B terminálon. Tovább »

Kuponos promóció az EB alatt

Foci lázban ég a terminál június hónapban. Az Európa Bajnokság ideje alatt a szurkolni vágyó utasok számos étteremben bíztathatják kedvenc csapataikat gépük indulása előtt egy kellemes pohár sör vagy üdítő mellett. Tovább »

Heinemann díjátadó a Zwack-nál

Aki megy, aki jön, aki várakozik – júliusban a reptéren az Unicum mindenki számára látható, elérhető, és kóstolható lesz. Tovább »

Megújult a reptéri rent-a-car

Májustól valamennyi nagy nemzetközi autókölcsönző szolgáltató partner elfoglalta a budapesti repülőtér 2. Terminál új csarnoka, a SkyCourt érkezési szintjén kialakított ügyfélszolgálati pultokat. Tovább »

Repülőtéri nyeremény: eltolták a bringát

Egy kétszemélyes párizsi repülőút és két igen értékes amerikai retró-bringa. Ezeket a nyereményeket vihették haza a repülőtérről a Heinemann Duty Free üzlet téli kampányának szerencsés nyertesei. Tovább »