Kóstoljon bele a Royal Tokaji borászat legjobbjaiba!

Keresse a SkyCourtban hostesseinket és kóstolja meg a Tokaji borvidék egyik vezető pincészetének remekeit. A Royal Tokaji borok sikerét számtalan neves nemzetközi és magyar borverseny díjai is igazolják. Ajándékozza meg magát és szeretteit az élménnyel! Tovább »

Bock: az Ország Legszebb Szőlőbirtoka

A Bock család 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel a Villányi borvidéken. A bor szeretete és elkészítésének fortélyai apáról fiúra szállnak, immáron 9 generáció óta. Tovább »

Legszebb ékszereink Önnek! – ajándék ékszerek márciusban

Frey WILLE, Michal Negrin és Swarovski. Ékszerek, melyeknek nincs párja. Utazás előtt most még inkább megéri kiválasztani a legszebb kollekciókat, hiszen ajándékban is részesülünk. Tovább »

Sauska borok az Ünnepekre

A tokaji és villányi régió borainak alig akad párja Magyarországon. Éppen ezért is kiváló döntés az ünnepi asztalra vagy ajándékba szánt, egyre ismertebb Sauska pincészet borait választani. Tovább »

Egy falatnyi karácsonyi vásár

Idén igazán különleges hangulat fogadja az utasokat a SkyCourtba érkezvén december elejétől egészen az ünnepekig, hogy még inkább megérje minél korábban kiérkezni a repülőtérre. Budapest számos pontjához hasonlóan, a karácsonyi vásárok élményével köszönti a decemberben repülőket a Budapest Airport. Tovább »

Pompázatos fények és ünnepi figurák az egész terminálon

December elejétől már teljes ünnepi díszében fogadja az utazókat a 2-es terminál, ahol a hangulatos fényfüzérek, látványos karácsonyi figurák teljesen magával ragadják az embert.
Tovább »

A legjobb ajándék Magyarországról - tokaji borok

Legyen bármely évszak, a tokaji borok mindig kiváló választásnak bizonyulnak, ajándékként vagy magunknak vásárolva. Tovább »

Kóstoljon bele a nagyvilágba!

Az ősz beköszöntével újabb izgalmas kulináris élményekben lehet része az október 10. és november 6. között utazóknak, a FoodCourt-on található megannyi étteremnek és bárnak köszönhetően. Tovább »

A legkedveltebb szuvenírek most együtt: Tokaji aszú és libamáj

Október hónapban újabb különleges kóstolóval és promócióval várja az utasokat a Budapest Airport. Tovább »

Cinq Filles – Édes ízek és édes emlékek

Az ízletes kekszet szeretjük, a cukorkákat szintén, nem beszélve a vajkaramelláról. A mézért pedig nem csak egy bizonyos medve rajong. Tovább »

Elmaradhatatlan Unicum

A kellemesen nyárias szeptembert egy újabb nagyszerű promóció nyitja a SkyCourtban. A már évek óta legsikeresebb reptéri alkoholos ital promóció az Unicum-mal most még látványosabban kínálja magát az utasoknak. Tovább »

Hungarian is trendy

„Divatos a magyar” – címmel zajlott le egy újabb promóció a SkyCourtban, amelynek során kifejezetten a hungarikumokat reklámozta a Budapest Airport a repülőtéri partnereivel együtt. Tovább »

Véget ért a Világbajnokság, minden ajándék labda gazdára talált

A vasárnapi döntővel véget ért a Brazíliában megrendezett futball Világbajnokság, melynek eseményeit a repülőtéren is utasok ezrei követték figyelemmel felszállás előtt. Tovább »

Két borvidék vonzásában – Sauska borok a SkyCourtban

Júliusban, a nyári időszak egyik legforgalmasabb hónapjában újabb borvidékek kerülnek bemutatásra a Budapest Airport és a Heinemann közös trinity promóciója keretében. Tovább »

Kreatív díjeső az utóbbi idők kereskedelmi marketing aktivitásokért

A hazai reklámszakma legrangosabb díjait söpörte be a Budapest Airport kereskedelmi marketing csapata az elmúlt egy évben megvalósított két promóciójával. Tovább »

Rekordokat döntő népszerű hungarikumok

Még soha egyetlen külföldi vagy hazai termék sem ért el akkora sikert a budapesti repülőtéren, mint idén májusban a Pick-szalámi és a Royal Tokaji öt puttonyos aszúja. A Pick Téliszalámi, a Heinemann Duty Free és a Budapest Airport közös akciója során az utazók nemcsak ingyenes kóstoláson vehettek részt, hanem ha termék elnyerte a tetszésüket, akkor abból rögvest akciós áron vásárolhattak is a repülőtéri boltban. Tovább »

Tokajból csak a legjobbakat

Áprilisban és májusban igazán különleges kóstoló várja az utasokat a Budapest Airport 2-es terminálján. Tovább »

Libák és libamáj különlegességek a terminálon

A tavalyi évben nagy sikert arató mangalica figura után újabb háztáji állatok jelentek meg a terminálon. Tovább »

Heinemann Duty Free pre-order