Burger King

Burger King

Nem szükséges különösebben bemutatni a világ egyik legnépszerűbb gyorsétteremláncát. Megszokott színvonalával és minőségével csalogatja az utazóközönséget a SkyCourtban is. Ugorjon be a kedvenc Whopper szendvicséért utazás előtt! Tovább »

KFC

KFC

Nem szükséges különösebben bemutatni a világ egyik legnépszerűbb gyorsétteremláncát. Megszokott színvonalával és minőségével csalogatja az utazóközönséget a bud:skycourtban is. Ugorjon be a kedvenc Whopper szendvicséért utazás előtt! Tovább »

Kouzina

Kouzina

Hamisítatlan házias görög ételek egy kis mediterrán fűszerezéssel. Változatos gasztronómiai élményeket nyújtanak a frissen készült, bőséges fogások. Tovább »

Negroni

Negroni

Igazi olasz konyha változatos pizzákkal és tésztákkal. A vendégek választhatnak a pizzák bőséges kínálatából, vagy a saját ízlésüknek megfelelő tésztát pár perc alatt helyben elkészítik számukra. Tovább »

Ne'o

Ne'o

Különféle frissen készült szendvicsek, saláták, desszertek, valamint forró és hideg italok széles választékát kínálja a Neo helyben vagy elvitelre. Tovább »

Seasons

Seasons

Legyen kreatív! Ez a mottója a Seasons új éttermének, melyben szabadon keverhetőek a friss zöldségek, tészták, húsok, tenger gyümölcsei a vendég kedvenc öntetével, hogy így élvezze frissen készült salátáját. Tovább »

Upper Crust

Upper Crust

Egyedülálló, ízletes bagett szendvicsek. Változatos minőségi alapanyagok és friss hozzávalók kerülnek a helyben sütött meleg bagettekbe. Tovább »

Yum Cha

Yum Cha

Helyben készített ázsiai ételek a különleges ízek kedvelőinek. A vendégek választhatnak sertést, kacsát, tenger gyümölcseit, marhahúst, csirkét, sushit, különféle előételeket, salátákat, zöldségeket, tésztákat és az ázsiai konyha más pikáns ételeit. Tovább »