Címlap » Utazás » Vásárlás és gasztronómia » Szolgáltatások
ATM

ATM

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a 2-es Terminálon 0-24 óráig működő ATM automaták állnak utasaink rendelkezésére. Tovább »

AVIS Autókölcsönző

AVIS Autókölcsönző

Fiatal bérautó flotta, minibusz, egyterű, kombi kölcsönzés, teljes körű biztosítás, akár 0 önrész, Avis assistance, külföldi autóbérlés. Tovább »

Biztonsági poggyászfóliázás

Biztonsági poggyászfóliázás

TrueStar Group – reptéri csomagfóliázó szolgáltató Tovább »

BUCHBINDER, MEGADRIVE Autókölcsönző

BUCHBINDER, MEGADRIVE Autókölcsönző

Autókölcsönzés széles választékban, kizárólag keveset futott új modellek, a legkedvezőbb árakon, foglalás nélkül is. Tovább »

BUDGET Autókölcsönző

BUDGET Autókölcsönző

A BUDGET Autókölcsönző nagy világhálózatban működő márkanevek erejét ötvözi helyi ismeretekkel, rugalmassággal és azzal az értékkel, amit Ön a pénzéért elvár. Tovább »

ENTERPRISE autókölcsönző

ENTERPRISE autókölcsönző

Az Enterprise Holdings (Enterprise) a világ legnagyobb autókölcsönző társasága, amely több mint 1.9 millió gépkocsival és több mint 9600 bérbeadó irodával rendelkezik a világ különböző pontjain és a repülőterein az Enterprise Rent-A-Car, a National Car Rental és az Alamo Rent A Car márkák üzemeltetőjeként. Tovább »

EUROPCAR Autókölcsönző

EUROPCAR Autókölcsönző

Személy- és haszongépjármű kölcsönzés, exkluzív autók bérlése, nemzetközi foglalás, sofőrszolgáltatás. Tovább »

HERTZ Autókölcsönző

HERTZ Autókölcsönző

A világon elsőként alapított legnagyobb autókölcsönzőjének biztonsága kiváló autókat, gyors kiszolgálást és első osztályú szolgáltatásokat jelent. Tovább »

Interchange

Interchange

Európa vezető pénzváltó szolgáltatójának egységei minden jelentős turisztikai helyen, kulturális körzetben megtalálhatóak, így az új SkyCourt terminálon is készséggel állnak az utasok rendelkezésére. Tovább »

Kreatív Dentál Fogklinika

Kreatív Dentál Fogklinika

A fogklinikák közül elsőként nyitotta meg képviseletét a Kreatív Dentál a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, a 2B terminál érkező szintjén, az autókölcsönzők mellett, komplexebbé téve ezzel szolgáltatásait a hazánkba fogászati kezelésre érkező külföldi páciensek számára Tovább »

OTP Travel

OTP Travel

Az OTP Travel Kft. az egyik vezető utazási iroda a magyar idegenforgalomban. Már 28 éve megbízható szolgáltatásokkal áll az utasok rendelkezésére. Tovább »

Park ’n Wash

Park ’n Wash

Új szolgáltatással bővült a Budapest Airport 2-es Terminálon található parkolóinak kínálata: autóját lemosathatja a rövid távú, hosszú távú és őrzött parkolónkban is. Tovább »

Posta

Posta

A Magyar Posta a 2A Terminálon várja a kedves utasokat. Tovább »

SIXT Autókölcsönző

SIXT Autókölcsönző

BMW, Mini, Saab, Ford, Opel, Citroen, Suzuki, Hyundai, Kia, Renault 15 kategóriában, mindig a legfrissebb típusokkal várja a SIXT Autókölcsönző. Tovább »

Turisztikai információ - Budapestinfo Pont

Turisztikai információ - Budapestinfo Pont

A Budapestinfo Pont irodáiban minden olyan információt megtudhat, amire szüksége lehet, legyen szó városnézésről, fesztiválokról, kiállításokról vagy bármilyen más kulturális eseményről. A Budapestinfo Pont iroda mindhárom terminálon megtalálható. Tovább »