Címlap » Utazás » Vásárlás és gasztronómia » Szolgáltatások

HERTZ Autókölcsönző

Címkék: szolgáltatás


Már 90 éve utazunk…

Foglalási Központ
Tel.: (+36-1) 296-0999, (+36-1) 296-0997
Fax: (+36-1) 296-0998
E-mail: res@hertz.huLiszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Nyitva tartás:
hétfőtől vasárnapig 08:00-22:00
bud:skycourt: Tel.: (+36-1) 296-7171, Fax: (+36-1) 296-5597
E-mail: airport@hertz.hu

A világon elsőként alapított legnagyobb autókölcsönzőjének biztonsága kiváló autókat, gyors kiszolgálást és első osztályú szolgáltatásokat jelent. Legyen szó flotta menedzsmentről vagy magáncélú használatról a Hertz autókölcsönző mindig a legújabb modellekkel kedveskedik ügyfeleinek. Üzleti filozófiánkban első helyen szerepel a megbízhatóság, a folyamatos technikai megújulás. Számos szállodával, utazási irodával és légitársasággal állunk kapcsolatban annak érdekében, hogy ügyfeleink mindenkor a legkényelmesebb és a leggyorsabb módon jussanak hozzá a számukra legmegfelelőbb gépkocsihoz. Bérleti díjaink tartalmazzák a lopás és töréskár elleni biztosítást, a kötelező biztosítást (KGFB), a regisztrációs adót, a teljesítményadót, a magyar autópálya használati díjat és a teljes szerviz szolgáltatást. Bérelt autóját Magyarország és Budapest számos pontján felveheti és leadhatja.

Folyamatosan bővítjük a Hertz Csereautó Programban résztvevő szervizek hálózatát, így biztosítva Önnek, hogy a szervizelés alatt ne maradjon autó nélkül, és a megszokott kényelmet se kelljen feladnia.

A nagyobb biztonság és a kényelmesebb utazás érdekében kiegészítő felszereléseket is biztosítunk, mint például a gépkocsihoz igény szerint bérelhető navigációs rendszert.

Utazását kezdje a www.hertz.hu oldalon és az élmény folytatódik!