Budapest & Music

Budapest & Music

Különleges ajándékbolt a 2A Terminál tranzitjában. Tovább »

Dorko

Dorko

Az egyik legtrendibb hazai cipőmárka, a Dorko nyitott üzletet a Liszt Ferenc repülőtér 2A Terminálján Tovább »

FREYWILLE

FREYWILLE

A FREYWILLE sok szeretettel várja Önt impozáns reptéri boutique-jában, ahol a tűzzománc és a művészet ötvözte különleges világba csöppenhet! Tovább »

Gold Elements

Gold Elements

Látogassa meg üzletünket utazás előtt, hogy a luxus kozmetikumok élményében részesülhessen és ráhangolódhasson az utazásra! Tovább »

HARD ROCK BUDAPEST – ROCK SHOP

HARD ROCK BUDAPEST – ROCK SHOP

A világszerte rajongók millióit számláló Hard Rock brand megérkezett a Budapest Airport-ra! Tovább »

Heinemann Accessories

Heinemann Accessories

Látogassa meg a Heinemann-csoport legújabb üzletét a bud:skycourt-ban, ahol divatkiegészítők megújult kínálatával, világszerte népszerű prémium- és luxuskategóriás márkák legújabb kollekcióival várjuk a reptér utasait. Tovább »

Heinemann Duty Free

Heinemann Duty Free

A Heinemann Duty Free palettáján, a kiváló minőségű delikátesz termékek mellett megtalálhatók a legnagyobb parfümházak kozmetikai cikkei, prémium kategóriás kiegészítők és játékok. Tovább »

Herend

Herend

A világ porcelángyártásának élvonalába tartozó, a magyar kézműipari hagyományokat máig őrző, kiváló minőségű luxusporcelánt előállító és értékesítő Herendi Porcelánmanufaktúra nyit üzletet az új terminálon. Tovább »

Hugo Boss

Hugo Boss

Tekintse meg a német Hugo Boss ajánlatát a bud:skycourt-ban, mely méltó otthona a már jól ismert felső kategóriás divatcikkeket árusító üzletünknek. Tovább »

Hungaricum Wine & Fine Food

Hungaricum Wine & Fine Food

Minőségi hazai borokkal, tradicionális magyar ételkülönlegességekkel és nemes italok széles kínálatával várja vásárlóit a megnyíló Hungarikum wine & fine food üzlet. Tovább »

Living Toys

Living Toys

Használja ki a reptéren eltöltött időt, térjen be a 2A terminál játék szigetére, ahol színes, vidám ötletek, játékok várják és lepje meg a legszerethetőbb csöppségeket! Tovább »

Michal Negrin

Michal Negrin

Üdvözöljük Michal Negrin csodálatos világában! Tovább »

Memories of Hungary

Memories of Hungary

Magyarországra jellemző hagyományos és modern, egyedi és kreatív ajándékkínálat a Memories of Hungary üzletében – emlékek magas színvonalon. Tovább »

Playersroom

Playersroom

Világmárkák sora várja az utasokat a Playersroom SkyCourtban található üzletében. Tovább »

Relay

Relay

Tájékozódjon valamely Relay üzletünkben a friss, aktuális hírekről a világ számos nyelvén kapható napilapokon és magazinokon keresztül! Ha már itt jár, ne felejtse el megtekinteni a széles könyvkínálatot is! Tovább »

Swarovski

Swarovski

A világ vezető csiszolt kristály forgalmazója a Swarovski elhozza Önöknek a legújabb kristály varázslatot elengedhetetlen divat kiegészítők és ideális ajándékötletek formájában. Tovább »

Szamos

Szamos

Térjen be valamely Szamos üzletünkbe, mely ízletes édességeivel könnyen belopja magát minden ember szívébe! Tovább »

tech2go

tech2go

Üzletünk kínálatában elektronikai termékek és kiegészítők találhatók, amelyek között korosztálytól és pénztárcától függetlenül mindenki fellelheti a számára legmegfelelőbb technikai eszközt. Tovább »

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

A klasszikus amerikai életérzést hozza el a reptérre a világszerte népszerű Tommy Hilfiger legújabb férfikollekcióival. Tovább »

Victoria's Secret

Victoria's Secret

Magyarország első Victoria’s Secret Beauty & Accessories üzlete üdvözli Önt a Budapest Airport T2A terminálján. Tovább »

Virgin

Virgin

Magyarországon elsőként a budapesti repülőtéren nyitott boltot a világhírű Virgin márka utazási kellékeket és elektronikai cikkeket kínáló üzlettípusa. Tovább »

Vodafone

Vodafone

A Vodafone az év minden napján vár a reptéren (érkezési oldal)! Napi 13 órán át nyitva tartó üzletünkben több nyelvet beszélő munkatársaink fogadnak. Tovább »

Heinemann Duty Free