FREYWILLE

FREYWILLE

A FREYWILLE sok szeretettel várja Önt impozáns reptéri boutique-jában, ahol a tűzzománc és a művészet ötvözte különleges világba csöppenhet! Hundertwasser, Klimt, Mucha és Monet varázslatos alkotásai ihlette női ékszer kollekciók mellett az urak számára készült exkluzív kiegészítőket is találhat. Tovább »

Gold Elements

Gold Elements

Látogassa meg üzletünket utazás előtt, hogy a luxus kozmetikumok élményében részesülhessen és ráhangolódhasson az utazásra! Tovább »

Heinemann Duty Free

Heinemann Duty Free

A Heinemann Duty Free palettáján, a kiváló minőségű delikátesz termékek mellett megtalálhatók a legnagyobb parfümházak kozmetikai cikkei, prémium kategóriás kiegészítők és játékok. Tovább »

Heinemann Multibrand Accessories

Heinemann Multibrand Accessories

Látogassa meg a Heinemann-csoport legújabb üzletét a bud:skycourt-ban, ahol divatkiegészítők megújult kínálatával, világszerte népszerű prémium- és luxuskategóriás márkák legújabb kollekcióival várjuk a reptér utasait. Tovább »

Herend

Herend

A világ porcelángyártásának élvonalába tartozó, a kézműipari hagyományokat máig őrző, kiváló minőségű luxusporcelánt előállító és értékesítő Herendi Porcelánmanufaktúrát 1826-ban alapították. Tovább »

Hugo Boss

Hugo Boss

Tekintse meg a német Hugo Boss ajánlatát a bud:skycourt-ban, mely méltó otthona a már jól ismert felső kategóriás divatcikkeket árusító üzletünknek. Tovább »

Hungaricum Wine & Fine Food

Hungaricum Wine & Fine Food

Minőségi hazai borokkal, tradicionális magyar ételkülönlegességekkel és nemes italok széles kínálatával várja vásárlóit a megnyíló Hungaricum wine & fine food üzlet. Tovább »

Lian Day Spa

Lian Day Spa

Mosolygós kiszolgálással várja az utasokat a Lian Day Spa a 2-es terminál SkyCourt épületének FoodCourt szintjén. Tovább »

Longchamp/Montblanc/Burberry

Longchamp/Montblanc/Burberry

Látogassa meg üzletünket a bud:skycourt-ban, ahol már jól ismert felsőkategóriás divatcikkeket kínálunk: megtalálható itt a méltán híres brit Burberry, a neves Montblanc, és Magyarországon először a világszerte jól ismert francia Longchamp táskák is elérhetőek. Tovább »

Memories of Hungary

Memories of Hungary

Magyarországra jellemző hagyományos és modern, egyedi és kreatív ajándékkínálat a Memories of Hungary üzletében – emlékek magas színvonalon. Tovább »

Playersroom

Playersroom

„Világmárkák” sora várja az utasokat a Playersroom bud:skycourt üzletében. Tovább »

Relay

Relay

A Relay üzletekben a friss, aktuális hírekről tájékozódhatnak az utasok a világ számos nyelvén kapható napilapokon, magazinokon keresztül. Tovább »

Swarovski

Swarovski

Swarovski a világ vezető csiszolt kristály forgalmazója elhozza Önöknek a legújabb kristály varázslatot elengedhetetlen divat kiegészítők és ideális ajándékötletek formájában. Tovább »

Szamos

Szamos

A repülőtéren található Szamos Csokoládéboltokban kézi készítésű bonbonokat, Szamos likőrt, marcipándesszerteket, díszdobozokat vásárolhatnak. Tovább »

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

A klasszikus amerikai életérzést hozza el a reptérre a világszerte népszerű Tommy Hilfiger legújabb férfikollekcióival. Tovább »